2013. április 21., vasárnap

Kis Ember, nagy Lélek

Kártyáztam ma két atyaúristennel.

Hosszabb bejegyzés lesz, majd a végére rakok pókert is akit az érint csak majd ugorgyon...

Lementem szokásos helyemre, és volt 1 muki.  gazdag faszi volt úgy kezdődött hogy meghívta az asztalt egy körre, meg még egyre. Piálgatott beült 50-40-50k val, elkezdte felszedni magát...nem ez a lényeg most.

Mellettem ült beszélgettem vele sokat. Lehívta a haverját is. A fickó milliomos, a haverja aki lejött az OTP-nél valami nagyon nagy arc 4000 embere van lol, és a fő atya gatya mellett ül. Papíron keres asszem 2-3 misit.

Velük beszélgettem, hallgattam ahogy beszélgettek és átment rajtam egész sok érzés és megértettem pár dolgot az élettel kapcsolatban és jobban rátaláltam saját helyemre a nagy képbe.

Hogy honnan lehet tudni hogy nagy pénzesek. Hát ha hallottál már ,milliomosokat, vagy maffiózókat üzletről beszélgetni akkor tudod hogy nem kamu a téma. Hallottam egy két igazán érdekes story-t meg simlisséget is. Most pontosat úgy se tudok vissza mondai főleg mert nem értek hozzá, de volt 2007 10. havi autó 2008asra besütve, volt 21 trafikot nyert meg pályázaton, de csak 4 van és 2 nap múlvára kell beszereznem, nem tudom mit tegyek, csak bátran bólogatok hogy megvan. A másik faszi halál komolyan kérdi hogy kell e megszervezi. Aztán látatlanba bevállalt háttartás feketézés, egerbe megnyert pályázat, kölcsön adás mittom én még mi.

Piáltak, persze érzik övék a világ de több féle ilyen ember van. Van a bunkó paraszt aki senkit nem vesz semmibe és ezt érezteti is másokkal, van aki csak nem törődik másokkal ,van aki illedelmes. Ők a jobbik kategóriába tartoztak. A fickó aki játszott 30-35 lehetett, de úgy beszélt a barátjával mint én a barátaimmal, hogy "arra jártál miért nem jöttél fel" stb és látszott h lélekbe még gyerekek...és kb övék az ország XD.

És egy ideig nagyon csábítónak éreztem hogy ekkora pénzzel rendelkező emberek társaságába lehetek, talán tudok csippenteni valamit, aztán volt egy amikor elkezdte az egyik fikázni a barátnőjét mert "valami látóhóz" ment el 15 ropiért és ezért szakított is vele. Aztán erre az egész aztal elkezdte fikázni a dolgot, én ültem nem szóltam bele. Beszélték h ez megnyugtatja azt aki ezt felkeresi, megerősítést ad. Mondtam neki aztán hogy másik szemszöget adok. Tegyük fel ez a látó lelki megnyugvást ad a csajodnak. Ha te elmész masszázsra 15k ért neked meg az. Akkor most megérte ?
Mi is a lényege ugye.
Az otp-s arc egy kicsit ezen elgondolkodott.
Aztán beszéltünk a Happy Endinges masszőrökről, meg hogy van valami pornós ismerőse akihez lehet menni meg minden. Meg hogy melyik klub VIPjébe mennek eztán.

Aztán elkezdtem elhatárolódni nagyon tőlük érzelmileg és nem akartam többé részese meg ismerőse se lenni. Eszembe jutottak azok a story-k amiket Andris barátom mesélt. Neki az egyik rokona milliomos és szintén tudja ezeket a felsőbb dolgokat hogy hogyan mozognak és vannak sotry-jai az ő ismerősi köréből és sokmindent hallottam és egy teljesen másik világ. És elkezdtem elégedett lenni az életemmel.

Az OTP-s fickó mesélte hogy felpofozta ma a barátnőjét. Mondta hogy nem bírja a féltékenységet. Kérdeztem tőle hogy megalapozott volt. Mondta hogy baromira nem, arra kérte hogy vegyen fel valami csinibb nyári ruhát, és azt mondta a csaja hogy öltözzenek ki a kurváid. Mondta hogy őszinte volt vele és tökre éreztem a fickón hogy nem hazudik amúgy.

Aztán felálltam hogy elmenjek, az OTP-s még szólt pár szót érezni kezdtem h élvezi a társaságom, kezet fogtunk, elmentem kezet mosni kikesseltem meg minden, utána kint arra jött megint megszólított kezet nyújtott, beszélgettünk egy kicsit, mesélt meg én is, aztán megint kezet fogott velem mosolygott és őszintén mondta hogy örült hogy találkoztunk. Itt se nyomultam semmivel hanem boldog voltam

Boldog voltam mert megértetem hogy mindenkinek meg van a saját helye ebben a világban, megértettem, hogy miért nem lehetek én multi milliomos, és azt is hogy nem is kell, hogy nekem olyan értékeim vannak amik ezekből az emberekből nagyon sokszor hiányoznak és a lelküket is eladják, és tudják hogy az életük a tét ha bebuknak valahol. De jó volt. És örültem, hogy élvezte a társaságom, hogy egy ilyen fajta emberrel is megtaláltam valami közös nevezőt, hogy tudtam nyújtani valami újat, és megerősített abba, hogy én jó társaság vagyok, és általában akivel beszélgetek azok szeretnek körülöttem lenni. Szal hogy nem tom jó energiákat árasztok, mint talán (sorry nem arcból írom) mint akármilyen élő lény a tavaszi nap sugarába, élvezi és sütteti magát, és univerzálisan boldoggá teszi őket. Ilyennek éreztem magam ma.

Aztán amikor mentem le a parkolóba láttam a srác 40 milliós audiját (úgy nézett ki mint egy ufó) és utána lementem a kis Suzukim-hoz halál boldogan, nyomtam egy puszit a motorháztetőjére és élményekkel gazdagan nagyon boldogan haza jöttem :)

Ez volt.

A kövibe majd leírom a pókeres aspektusát. Az OTP-s srác csak néző volt, a másik srác akivel csak jöfejkedtem meg röhögcséltem vele nem volt ilyen kapcsolat annyira. Ő másabb is volt sokka.