2008. december 31., szerda

Tapasztalat + zárás + éves sum

December jól sikerült. Tanultam. Betekintettem az nl400 világába. Persze cumival kezdődött mert a setem az AA ki tudta 2 outtal szivatni. Mind1 érzem, hogy megy bár az nl400 -600$at termelt.

Az érdekes az, hogy elég jó megerősítést kaptam a többi jó játékostól, hogy jó volt ahogy eddig toltam, mert eléggé hasonlatos a pár igazán nyerő játékosnak a játék stílusa az enyémhez. Most viszont az a szakasz érkezett el, amikor jól kell tudni alkalmazkodni ehhez a néhány játékoshoz külön külön, hogy róluk is lehessen nyereséget szedni.

Van aki kicsit még agrobb, meg van aki kicsit kevésbé és van aki ugyan annyira. Egy tuti, hogy a herocall az itt alap play. Azt figyeltem meg (300$ ért.....) hogy itt a közepes poket párokat nem csak arra alkalmazzák, hogy szet mining, hanem:
1; lecallolják a cbetedet 1 és 2! over card-nál is és beledörrentenek törnbe ha elcsekkeled. Ha mixes board van és nincs igazi nagy magas lap (A főleg) akkor végig fogják herocallolni mind a 3 barrelt weak playel check callal főleg. Elég fura, de hát akkor újfajta stílus kell ez ellen. Olcsóbb lesz, mert feladhatom a blöff kísérleteket riveren, és valszeg, jobban végig callolnak majd ah elkezdem innentől megbetelni a floppos nutsokat. Eddig nem nagyon lehetett nl200 on.

A poén, hogy nl400 on feszesebben játszok egyelőre még, mivel új a tét, és át kell álnom rá, de ellenfelek terén ugyan az. Ugyan az az 5-6 regular van ott is és a fish ugyan úgy fish marad.

Itt van még nl200 ról egy kis gondolat menet betekintés, hogy érezzétek, hogy azért nem olyan egyenesen egyszrű az egész még neten se:
A parti lényege az volt, hogy QK-val megadtam a hátsó emelését. Regular, agrobbik fajta. Volt egy handünk ezt megelőzően 1 órával kb, ahol ugyan így megadtam AJ-vel és elcsekkeltem szépen az A-t és a cbetet is megadtam meg a turn cbetet is csek calloltam. Na most KQ-m van flop AKx. Elcsekkeltem és ő is és itt már világos volt az egész (persze nyoma nem lehet igazán hogy miből világos, de egyszerűen ilyen vagyok, mikor elkapom a ritmust és ráérzek a játékra...tudom simán mi folyik körülöttem)

tudom, hogy emlékszik arra, hogy elcsekkeltem az A párt floppon és tudtam hogy ezért elcsekkeli az A-ját hátulról mert azt hiszi, hogy én úgy gondolom, hogy megtanulta és nem cbetel bele, és evvel akar kicsalni value-t mert most ő floppolt A-t...csak ezt átláttam és mivel turnre 2p(QK)-m lett ugy beteltem pont ahogy szerette volna pot-pot és adta is ahogy kell AT-vel.

A hónap  zárása:
290k live
nl200: 2760$
nl400 -600
Tour -40$
---
690k

...húú kéne éves zárás...

na nekiállok:P

Jan: +190k
Feb: 0
Márc: +250k (nl50$)
Ápril: +110k
Máj:+360k (nl100)
Júni: +320k
Júli: -20k
Aug: +420k
Szept: -40k
Okt: +220k
Nov: 660k (nl200)
Dec: 690k
-----------
3,160,000*

Nem rossz.

Megjegyzés: Minden itt felsorolt szám fikcionális és csak a képzeletem műve, és én is csak egy kitalált karakter vagyok.