2008. március 7., péntek

Így rohadtul nem lehet



Így geci nehéz.
A mai kis sessiönömben volt 4-5 river kill. Az összes draw rossz oddsokkal callol végig. A 3 outok úgyszintén. Igen csinálok néhány hibát, de a papírformákat rendre bukom. Nagyon nem lehet nehéz úgy rék részelni, hogy nem mákolják szarrá az ember
agyát. Nagyon tele van a faszom evvel a faroksággal. Jól játszottad meg, hát igen jó lesz ez, hosszútáv, miegymás, csak épp a rék részben nem tudok mit csinálni ugyanis tönkre ver minden mindennel. Nem számít hogy mit csinálok és így mégis hogy a faszba toljak 10 asztalon 5-6 órát naponta, ha 2 asztalon is pont ugyan olyan gyorsan lemákolnak mint 10en. Nem lehet így. Ez kurva igazságtalan. Épp kezdek belelendülni. Átlendítem magamar a river killeken már rég de ez (ld kép) betette a poharat. Ordibálós hajtépős őrültként ugrottam fel a székről, a poharamat a falhoz csapva gondolatban kb 3 szor. Felrugtam a széket és teli torokból üvöltöztem. Ez nem rake race hanem gay race. 
Über cél: Neten hozni a 0$-t hó végére!
A partiban ot hibáztam hogy nem emeltem preflop vissza. Az eredmény ua lett volna amúgy, az idnok hogy miért nem: mert későn vettem észre hogy azon az asztalon én vagyok és mikor oda néztem átnéztem az asztalt helyzetet stb nem volt időm épp hogy csak egy callt nyomni. Flopp előtt tudtam hogy KK ja van mert vannak jegyzeteim az emberről azért csekkeltem a floppon mert 100% volt a nyitás.