2011. augusztus 14., vasárnap

Minden más és Sessiön 14

Leírom gyorsan a sessiönt. Igazából rájöttem, hogy annyira nem kell írkálnom, mert tényleg nem csinálok hülyeséget. Tegnap csináltam a -300 után egy +494-et úgy hogy 1 párom volt max. Igazából egyszer KK val 3 beteltem 32 ig zsinórba sokadik raise-m volt és AQ rr elt 100 ig amire rátoltam és kitartottam !

Meg elkaptam egy vietnámi blöffjét. KJ vel emeltem J9x jött és csek callolt és ott weakebb J re van J nélküli párra tettem. Turn 9 hívtam tovább 32-t ami kicsinek számított amire rátolta 99 all ingig. Igazából csak a 9es volt a para, de ami miatt sokkal inkább megadtam az fizikális tell volt, mert előtte láttam 2x berakni nuts-sal :) És nem olyan volt, meg beszéltettem és ott insta calloltam egy reakciója után. 88 volt nála. Ennyi amúgy meg volt egy pár middle sized pot és azokkal. Ennyire röhely lenne ha a 2 párjaim megélnének :D

Volt egy AJ-m amivel flop A után minimumot vesztettem egy olyan ellen aki mindent kifizet mert törnön esett a kickerje

Aztán ma elindul asztal. beül Mr reg megmutatja hogy kell. Fundamentális hibák szerintem. Ok felmegy 200 ról 600 ra 2 hand alatt, de hogy... Rajta kívül én meg még 1 ember volt 100 BB vel mindenki más 30-50 BB és J9s el open callol 10 BB-t egy ilyen asztalon aztán persze behúzza magát 50€ ig a szarjával XD Persze h minusz ev. Na mind1

Ellene floppoltam két pár és bekellett tenni heavy boardvolt a party:
9T nálam reg bet 10€ tilten lévő full stack call. Én is poziból. Meg még egy ss fishy. Flop 9TJ két szín. Cbetel 40 et! (pot sized) ami nekem easy push 174 megadta. River fullom lett de neki is JT vel :S Cooler sztem.

Volt ugye ez a 100k€-s freeroll. Az volt, hogy ha 50 órát játszottál kaptál rá 5k zsetont és minden +1 óra +100 chip volt. valami 90 napos promó volt aminek utolsó 8 napjára értem oda. Poén. Most is van rake race. Aki a legtöbb órát játsza az kap 3k€-t. 20k-t osztanak szét 20 ember között. nagyon agyaltam rajta, hogy meglőjem, de mivel hazajárok, és mivel loss cap-el játszom, ezért esélytelen, és inkább optimalizálom a játékóráimat, valamit élek szociális életet is 24/7 póker helyett, mert nehéz leverni a kínaiakat akik reggeltől reggelig ott vannak és ülnek a 25BB jükön és tologatják néha... Sajna más is van a pókeren kívül.

Azzal nyugtatgattam magam amúgy, hogy bármi is történik, jönnek ki Ercsi és Attila utánunk novemberben, és ha addig el is fogy a BR ha minden szarul megy (úgy érzem el fogok kezdeni nyerni hamarosan :D) akkor max elkezdek takarítani valahol, vagy bármi, amivel tudok annyit keresni, hogy bőven megéljek, plusz az ő fizetése is ott lesz, meg négyen fogunk élni egy albiba, szal tök jó lesz, és nincs az mint otthon, ha bukom a pókert végem, mert mekivel mondjuk lehet keresni 70k-t amiből nem tudsz megélni.
Szóval elmondhatom, hogy kijutottam a pókernek hála Bécsbe, kiköltözgetőben vagyok, és bármi történik fogok tudni maradni, és boldog, sokkal stresszmentesebb életet fogok tudni élni a szeretteimmel :)

Win-Win :P
(folyt. köv.)