2008. június 26., csütörtök

"Reggeli" MB agymenés

Kelek fel fél három körül, szokásos email check a mobilon erre megkapom az mb-től ugyan azt a szar séma levelet, hogy amit elküldtem nekik az nem jó.
Előzmény: Fél év után random lockolnak, hogy igazoljam magam. Ok elküldöm nekik ugyan azt amit a pokereseknek szoktam: ID lakcím kártya. Az nekik nem jó. Ok beszkennelünk egy passportot meg egy csekket a cím miatt ahogy kérték azonban túl nagy így csak jpegbe tudom elküldeni nekik mert a saját security rendszerükön csak 1mb-s képet engednek ez meg 4x annyi. Erre visszakapom ugyan azt a szar séma levelet, hogy szar a minőség, ehhez hozzá adjuk, hogy felkelés után voltam és reflexből bepötyögtem nekik egy szép mailt telón még ágyból...Legalább nem volt baj az ébredéssel:

Seriously what the fuck man ?! I couldnt send you the scanned version because its too big in size but still you can fukin read the last peace of word you want. You could crossreference my passport however you wish but you just wont give a crap because its not good for some burocratic reason. Tell me then exactly how the fuck should i send you these mofo docks how many pixels at least and what the hell is wrong with the ones i sent you and what documents u want exactly.

I am pissed off with your splitting hairs bullshit. Get the ones already who are abusing your god damn service and not me who tries to use your sorry shit but you wont let it after like a half year. Sent you my shit 2 times and i get response a big pile of feces in my face like this whole company was filled with burocratic monkeys.

Tell me what the fuck!

Not kindly
Géza Szabó



Amúgy még 150 dolcsi hiányzik a havi kitűzötthöz.