2011. november 8., kedd

Bemutatkozás

Üdv

Szeretnék írni egy rövid bemutatkozást, és a várható dolgokat ettől a blogtól, azoknak akiket érdekel.

Magamról: pókerezek már jó néhány éve. Eléggé anti online player vagyok, viszont nagyon specializált CG pro-nak képzelem magam élőbe. Szerintem rengeteg tapasztalatom van, és jó vagyok benne, csak néha néha (most is) belekényszerít az élet a netes pókerbe, ami nem baj, csak nem szeretem :D
Eléggé egoistának is fogok tűnni első olvasatra. Általában megalapozott mikor magamat fényezem, és nem igazán az arcoskodás miatt szoktam, hanem a tényszerűség miatt. Illetve, mert ha valakit nagyon irritálok, az könnyebben mond negatív véleményt rólam ami pozitív mert ugye tudok belőle tanulni!

Azért kezdek itt egy blogot, mert azt javasolták, hogy ha több olvasót szeretnék akkor ez lehet hogy egy jó hely. Az Akadémiát javasolták még, de valahogy az nekem túlságosan az online réteget reprezentálja, és a feelingem is azt mondta, hogy inkább erre jöjjek. Itt vagyok hát, és remélem olvasott leszek. A blogról:

Sose terveztem igazán a blogolást. Úgy indult, hogy volt egy fórum aminek sokat köszönhetek, ami mostanra már halott (theflop) és ott volt ilyen dühöngő írásom eleinte, ahol anyáztam a badbeatekre. Utána mondták, hogy írjak blogot, mert az jó lenne. Aztán elkezdtem 2008 februárjában és azóta is szépen fejlődik/döm.

AMi a blog stílusát illeti. Szeretem nagyon a Hunglish-t. Úgy gondolom vannak nagyon egyszerű szavak amik sokkal kifejezőbbek angolul, mint magyarul, és nem szoktam hezitálni a használaton. Ez sokakat zavarni szokott. Emellett, nem a helyesírásnak élek. Úgy gondolom, hogy a nyelv az embereké és nem fordítva, és ha kifejezőbbnek találom ha helytelenül írom akkor úgy teszem. I bend the rules.

A blognak ez a 3. címe ami tök jól mutatja valamennyire a lelki fejlődésemet is. Broken heart & enforced mind, volt eleinte, mert úgy kerültem a pro pókerbe, hogy életem legnagyobb szerelmi bánata vezetett rá. Aztán ahogy épültem lelkileg lett, Reborned heart & powerfull mind (itt pl látható is egy helyesírási hiba de szerintem kifejezőbb hogy külön múlt időbe van rakva) és most ez a legújabb cím, A fullfiling heart & a learning mind. Szerintem tök szépen mutatják a fejlődésemet.

Ez volna a 399. bejegyzésem pont :) Arra gondoltam, hogy belinkelem a régi blogom, ha valaki esetleg meg szeretné kukkolni http://gizdalord-theflop.blogspot.com/ (vagy google a nickemre "Gizdalord") A másik amire gondoltam, hogy berakom majd ide, pár nem olyan régi bejegyzésem ízelítőnek.

Arról fogalmam sincs, hogy mennyien fogják olvasni, vagy hogy hogyan működik ez az egész oldal. Én csak blogot vezetek majd rajta, és ha jönnek rá kommentek kommunikálok az emberekkel :) Ennyi a célom.

Asszem ennyi

Edit: oh god ezeket a szar smiley-ket ki lehet kapcsolni valahogy?
Edit 2: megvan a gomb :D:D