2010. november 22., hétfő

Police freeroll + side bets (update 2)

Nah vannak újabb híreim meg érdekes tényfeltárások a live pókervilágból:)

Először is amit csiripeltek a madarak, és persze semmi féle bizonyíték vagy vallomás ereje nincs annak, hogy ezt leírtam de azért érted...

Szóval azért tudtak kinyitni másnap egyből mert le lett vajazva hogy a cég aki szervezte ott a játékot az már addigra egy másig cég lett. Ugye az volt hogy elvileg jön a riasztás mert lett leadva kenő anyag, de nem jött mégse. Érdekes volt hallgatni a floor man-től hogy milyen gáz volt, 20 másodpercük, hogy eltüntessenek dolgokat és metsék ami menthető. Meg szar érzés volt mikor 4en egyszerre mutattak az emberre, hogy nála váltottunk. Most amúgy már csak úgy lehet bemenni, hogy másik ajtón keresztül, át egy üres termen, át egy számítógép szobán, be a terembe. Van 1 securty-s ember, meg egy osztó/floor man kint, akik engedik be az embereket, és csak akit ismernek az jöhet, vag y akinek van kártyája hogy tag. Így ha jönnek a rendőrök mire oda érnek több idejük van elpakolni :)
De kiderült hogy nem lett elveszett pénz az a kence anyag, mert ugye a fejest kihallgatták és akkor kb elmondták neki, hogy mit kell mondania a vallomásba, hogy ne legyen belőle baj. Ja amúgy a razziázó rendőrök fele amúgy oda jár :D és amúgy lesz egy 360 fős rendőr only freeroll is ezen a héten XD szal lehet érezni, hogy nincs para. Aztán ugye bent van a fejes és mondják neki, hogy ilyenkor standard eljárás a házkutatás. Akkor mondta, hogy azt nem kéne lehet. Mire a rendőr van nálad telefon? Akkor elmegyek wc-re 5 perc és jövök. Szóval nincs gáz
Másik, hogy úgy néz ki hogy jan feb körülre hivatalos lesz a hely el lesz intézve a papír is. Volt szerencsém beszélni pont avval az emberrel aki szervezi, mert egyik rokona nagyon magas, állami körökbe mozog, és mindent el tudnak intézni és mesélt a dolgokról.
Végül, hogy le lett beszélve már a Lurdy-val, hogy van 1 nagy terv ( Amúgy is övék már a fél emelet. A szórakozó hely, a biliárd terem, meg 3 helyiség egymás mellett még.), az egész felső rész ott az övék lesz, és meg akarják csinálni a világ 3. legnagyobb termét. 110 asztallal. Ami elég durva mert akkor már bécsből is jönnének. Szoktam játszani szlovák meg horvát emberekkel, de nyugatról csak 1-2x jött ember, viszont ez elég jó atrakció lenne és elég szépen felpezsdítené a dolgokat és bakker itt van tőlem 5km-re :D:D Kira

Jó ha az ember nyitott füllel jár értelmes, és protekciója lévén az osztók privát dhányzójába bejárása van :D

Apropó osztók. Mekkora egy függő banda :D:D Át szoktak menni néha a gold-ba és tiszta roulette meg gép függők. Betegek. Ki hitte volna hogy pont ők. Persze nem mindenki de jelentős részük, és majdnem csak a csávók btw.

Meg volt egy funny side bet action-öm is. Leo ott volt (én se tudom nagyon ki csak tőle XD) volt VV-be meg most van valami hülye gyerek show az rtl-en és abba is benne van, meg volt ott vmi gazdag főszer is elég nagymenőnek tűnt elbratyiztak és beszálltam abba a játékba 200/fő leosztásonként, hogy kinek a lapjainak az összege a nagyobb. Az vitte. Kitaláltunk persze extrákat, ha bottom nutsod van akkor dupla a kövi kör, ha split lenne bentmarad és rakunk még rá etc, a lényeg, hogy általában preflop kiderült, hogy kinek mekkora összegű a lapja, ami nekem geci nagy fegyver volt, mert azonnal tudtam mindig, hogy mi ellen játszok pl 21 nél ugye auto, de ha nem is pont mi ellen volt 3-5 lap kombináció amit tökéletesen lehetett tudni, hogyí jobb e nálam vagy sem :) Funny volt. Igaz, nem sok hasznát sikerült venni, de ezt a fajta side game-t szorgalmazni fogom majd, mert ugye amúgy meg null szaldós, és még segít átvészelni a szar szériát is, mert funny mikor 14 el ki tudod vinni :) És sokkal jobban telik az idő és pörög el a fos kártya :)

Ennyi most így hirtelen. Jól fest a dolog. Úgy érzem, hogy nagyon durván amúgy kapom a savat a kártyától, de iszonyat robosztus az elhatározásom, és nagyon érzem, hogy ez annak a folytatása amikor 1 éve abba hagytam, és hogy elkerülni nem lehet, ha pókeres vagy szembe kell nézned egy-egy ilyen hatalmas down-os idővel, és nagyon jól birom szellemileg is, még ha néha néha bele si fáradok egy rövid időre, mindig másnapra már este mikor megyek akkor nagyon ég a tűz :) Meg rá is gyúrtam a feszültségre szó szerint, az is segített :)

Out