2013. január 23., szerda

Taking Responsibility

Hi.

Ez egy rövidebb bejegyzés lesz, hogy visszalendüljek az irogálásba :) Erősen ösztönözve is vagyok, mert kaptam érdeklődést is, és bár mindig megfogadom, hogy magamnak írom, ez ugyan olyan mint a beszélgetés. Magad miatt csinálod de csak úgy van értelme, ha van partner is benne :)

Ami királyság, hogy sikerült működésre bírnom végre a régi vinyómat amin az adataim voltak (nem sajna nem azt a régi vinyót ami pár éve ment tönkre mert nem érzékeli a file rendszert és életem összes képe és emlékei voltak...amúgy annyira nem gáz, mert megtanultam nem ragaszkodni ezekhez a szentimentális dolgokhoz. Ott vannak az emlékek a fejemben elég jól és így van jól. Amúgy se jó sóhajogni a múlton :) Nem felejtem el mi volt, hogy honnan jöttem és hálás vagyok érte but thats that) hanem azt a vinyót amin a pókeres cuccaim vannak meg minden.

 Mikor újítottam a gépet a régit haza adtam fateréknak, csak a vinyót akartam megtartani, de az totálisan nem működött az elvileg teljesen kompatibilis gépemmel. A szerelő se tudta mi a szitu ezért vennem kellett egy másikat, és a régit meg vissza hozni és leszedni róla az adatokat. Mivel fasz voltam és a zsebembe hagytam miután beszálltam akocsiba ezért nyilván a pihenőnél kihullot a zsebemből és leesett a betonra. Fél lábon hörögve még elindult, de nem tudtam lehúzni az adatokat róla. Aztán egy zseniális ötlettel rukkoltam elő amit sikerült kivitelezni és most megvannak a cuccok, benne pl a HEM jelszavam hogy használni tudjam (nem mintha neten most sokat tolnám) meg blog bejegyzés ötletek amiket csak leírtam gyorsan mikor nem volt kedvem írni. Szal abból is merítek majd.

Jah a lényeg amit akartam a felelősség: Voltam otthon. Jóba vagyok az egyik teremfőnökkel az Universum-ban (kb az egyetlen nem privát értelmes póker terem BP-n) és felajánlottam neki a segítségemet, mert tudom, hogy igyekszik jobbá tenni a magyar póker életet és rengeteg komplikált bullshit van az útjukba, úgy gondoltam, hogy bár ebből én semmit nem hasznosulok, csak az esküdt ellenségeim a regularok, akkor is tartozom ennyivel a magyar póker scene-nek az ott eltöltött hat évemért, ezért hozom az ötleteket külföldről és segítem pro játékos szemmel a dolgot amennyire csak lehet. Remélem lesz hatása :)

Ennyi most gyorsba...

Jah még annyi, hogy elkezdtem egy 20 napos mega méregtelenítő kúrát aminek kb a lényege hogy csak barnarizst eszem. Életembe először főztem. 4. napba vagyok és nagyon hiányzik a jó evés feeling, mert nagyon szeretek finomakat kajálni. Elég nagy tortúra de ez kell, és ezzel megkezdődik az étrendem hejrerakása, a rendszeres gyümölcs bevitel, és a megfelelő számú evés naponta, valamint a junk food bevitelének csökkentése (mert azért eltörölni nem lehet ahhoz túl jó a BK :D)