2010. augusztus 1., vasárnap

10 july

Meg van a master plan, hogy hogyan lesz. A terv, minél hamarabb felmenni 100-200 ra. 500k kell hozzá legalább. Kitaláltam, hogy lesz a rebuy ha kell, vagy a reload, megvannak a beállítások. Az, hogy hogyan meg egyszerű. Tolom live, és netről meg kiveszem a 2k feletti részt ami egyelőre kell az nl50 hez. Aztán ha megvan a live roll, akkor sokkal több hely nyílik meg és nem lesz az, hogy kihal a pár fish az egy helyen és vége a játéknak egy hétre. Mobilitás. Aztán majd felszedni neten 4k ra és elkezdeni nl100azni. Közben valamennyit átcsúsztatni majd PS re és elkezdeni ott omaházni meg turnizni :)

Röviden ennyi. A hónap marha nehéz volt. Neten nagyon sokat szenvedtem, nem a játékommal, de egész jól kimásztam belőle. A Végén Pstar barátommal nyomtunk egy 12órás sessiönt egy seggel, és egész jó lett. Nagyon karakter építő volt. Ömlés feeling az elején amivel szépen buktunk 200 dodót, és aztán kihaltak az asztalok, mindenki beton lett, és ahelyett, hogy elszortuk volna remekül alkalmazkodtunk és nem szortuk el a regeknek a maradékot. Végül vissza lett hozva az össes minusz, sőt lett kis plusz is. Szokásom addig tolni amíg van játék, szal nem az volt a cél, hogy ha megvan a nulla akkor skera. Pörgetni kellett a bónuszt. Ami ki is jött. 325$. A hónapot is sikerült behozni úgy, hogy a hó utolsó napja legyen az utcsó nap a munka hónapból is :P Nem nagy show a végeredmény, de ahogy járt a lap szerintem zseniális. Neten 250 plusz :D Ugye ebbe benne van a hó eleji nl100 as kalandozás is ami sokba került. Meg van benne némi tour nyereség is, szal azért nem lesz pontos a grafikon. Live meg 13BI 7 session alatt. MOst egy hétig nem volt autó, viszont sokat tudtam lenni a Pupákkal, és feltöltődve állok elébe a kihívásnak :P és kövi héttől ő is boltvezető helyettesként tolja majd a sessiönjeit =)

Itt a graf csak. Elég nevetséges. Van benne egy mega spike, az egy 5BIs kassza meg rögtön utána egy 3BIs is :) Kirakom az EV grafot is most utoljára hozzá, innentől kezdve én se fogom nézni soha, mert nagyon csalóka(pontatlan fos és nem az igazat mutatja...hosszú), de itt kb jól reprezentálja. Ami érdekes amúgy, ha összevetitek az előző havival :) Tök más, de ha megnézem overallba a graff-ot akkor látszik, hogy csak egy kis minor setback (kis hátráltatás) volt a paklitól semmi több, mehetünk az égfelé ismét!!!