2011. július 1., péntek

A legalja

Kipróbáltam mert már vagy 3 éve nem indultam rendes live tour-on.

Hát a legalja az biztos. Nagyon nagyon gáz, és szerintem rendkivül kicsi a skill faktora.

Igaz nem a világ legnagyobb tourjára ültem be, hanem egy 2r 1a-s satra, de ....

Nem fogom részletezni. nagyon hálás vagyok azért, hogy CG pro lettem és nem tourney, mert ahhoz végtelenül sok szerencse kell.

Arra is rájöttem, hogy azért éreztem olyan örjítően frusztrálónak az egészet, mert a legretardáltabb call-nak is van általába 30-50%-a ami nevetséges...

Ja meg ugye, hogy a blöffök nem ülnek annyira, mert vagy "csak" a stackje fele, és simán vissza jöhet még onnan, vagy nem is igazi pénz az a 30k ezért sokkal easy-bb call és nincsen benne semmi fear factor.

Az emberek annyival nyomorultabbak, hogy az fáj. Minden parti mindenki okos. Az első ugye, hogy nincsenek hozzá szokva értelmes társalgáshoz, ezért az első célpont én vagyok mert beszélek, és mivel hülyék csak kikezdeni akarnak velem. Emellett meg mivel ugye hülyék, csak az adott partykról tudnak beszélni...baromi nagy faszságokat.


összességében egy baromi rossz élmény volt. Pedig freerollon voltam mert előtte hoztam 40k-t CG-n. De akkor is nagyon gáz volt. Annyiban viszont jó volt, hogy beigazolta, hogy ez a tourney poker tényleg egy vicc és az egész tudás játék részének a megszégyenítése.

Max úgy van értelme ha mindenki érti úgy mint te, de akkor meg még kisebb az edge.


Meh...CG for the win!