2010. április 28., szerda

Agykerék és Néhány adat

Van egy arc akivel valamennyire jóba lettem a pkr en chat-en. Kiderült, hogy trackert használ. Bemondattam vele a wpip-met (mennyiszer rakok be pénzt magamtól a kasszába preflop) Tippeltetett egyet. 13% ra tettem magam 16% volt valójában. meg 7500 hand ami nem rossz 4 asztalon.

Valamennyire megbékéltem a trackerrel. Szerencsére a full ring az olyan, 4 asztalon, hogy nincsen rá szükséged egyáltalán. A nagy grinderek később majd feljebb, úgy is mixuppolnak és az egész egy tudom hogy tudja hogy tudom hogy tudja verseny lesz ami tracker nélkül is megy. Meg egy tök másik szögből való megközelítés az obszerváción alapuló játék, mint a sima számokra. Ugyanis a számokban nincsenek benne az ember személyisége, hogy pl csak suited connectorokkal emelget vagy suited 1 gap-es connectorokkal is stb amit a sima megfigyelés szerintem leköröz. Meg, hogy mit játszik egy fish ellen, és mit játszik egy regular ellen. Mit egy ss ellen és mit egy full stack ellen. Mennyire par tőlem, és miket tudhat rólam. Kapott e már el blöffömet, láthatta-e. Unja e, hogy megblöffölöm a flös kártyát mindig meg ilyenek, ami nagyon nincsen benne a trackerbe, és ha totálisan ráfigyelsz az emberre, hogy mekkorákat szeret hívni ha nutsot floppol és elől van meg ha hátul, hogy mixuppolja e (és sorolhatnám tovább évekig) kijön, hogy 4 asztalon a sima megfigyelés ami nekem asszem tökre megy kurvára sokkal jobban megérmi mint a csak a trackerre hagyatkozás, mert egyszerűen azokat a számokat amúgy is érzem a játék alatt. Hogy mennyit cbetel pl. de azt is látom ugye én amit a tracker nem, hogy milyen textúrát nem cbetel határozottan ha missel, vagy ha vmi powert floppol akkor azt se cbeteli, vagy azt power beteli stb.

Huh hát most belekukkanthattatok egy részébe, hogy miket jegyzetelek emberekről :) Szerintem ez kisebb kincset ér, csak nem nagyon lehet úgy megtanulni. Az élő sokat segít ezen :)

I'M a pro d00d!