2010. április 6., kedd

Csövesnek lenni

üdv. Hát réges rég nem írtam, mert nem volt nagyon miről. Valszeg elvesztettem az olvasók nagy hányadát, but thats okay. Írtam amúgy is hogy ritkítnai fogom az írást itt

Szóval volt egy nagy lehetőség ami elúszott...igazából valszeg sose volt lehetőség. Magyar affiliate manageres cucc. Contactoltak találkoztam magyar fejessel, beszéltem a külföldi fejessel, csináltam nekik presentationt 10 0napos marketing tervet költségvetéssel, aztán mondták, hogy van tapasztaltab szevasz. Hát bullshit. Elég szép reményeket fűztem hozzáá. Nem baj törve nem vagyok csak megerősödve.

Ezen a héten felmérem a lehetőségeimet és elkezdek valami melót beszerezni tényleg ami regular és nem halál. Első körön tök egyszerű részmunkaidős Burger Kingre gondoltam, mert van társaság és legalább lesz valami bevételem.

Kis kitérő: Elég hülye érzés gazdag faszból csöves faszba átmenni. Hülye érzés azon agyalni, hogy mennyi lesz a havi jövedelmem aminek a sokszorosát játszogattam meg anno pokeren. Fura majd hozzá szokok remélem.


Szóval ez. Emellett amit akarok az a fordítás, mert az emgy, abba rengeteg a tapasztalatom. Persze nem fogok traktor összerakási útmutatót vagy ehhez hasonlókat fordítani mert az nem tapasztalat kérdése, hanem szótárazás és szenvedés.

Jah és a kintlévő tartozásokat is elkezdem vasmarokkal behajtani. Szerencsére a nagyobbakról van papír így ha nem csinálnak semmit (így 2 év után) akkor eladom a tartozásokat egy erre szakosodott cégnek (ha tudtok ilyeneket jöhetnek) és letudom a szenvedést és átadom ezt az a profiknak. Ez van. Kicsit szar érzés mert nem így akartam, de úgy néz ki nincs nagyon más opció
Találtam ugye egy PS3 ra való pontot meg másik póker oldalon egy xbox360 elite-re való pontot amiket megrendeltem, szal ha kell valakinek írjon :D Meg találtam 250$-t az MB-n amivel van egy kis tervem pókkerral kapcsolatba mint fizu kiegészítés, de nagyon long shot és messze van és nem is fűzök hozzá sokat, de poén.

Arra gondoltam még, hogy a fórumos versenyekre elmegyek mint osztó. Mert hiányzik a társaság és így tudnék ott lenni, viszont az élő póker kínja kurvára nem, meg nincs is kedvem (HUF, USD, GBP) 7 ropikat elkölteni ilyen csoport terápiára :D De úgy poén mindjuk ha én kapok 7kt az osztásért :) Ez az ötletem volt még. Ennek se a pénz a nagy oka, csak hogy tartsam a kapcsolatot azokkal akikkel jóba vagyok, és ne érezzem úgy hogy totál 0 forintos vagyok. MErt elég hülye érzés a tartalékokat felélni úgy hogy nincs bevételed. Elég erősen ki akarok törni belőle. Meglátjuk mi lesz.

Enniy most.