2010. július 4., vasárnap

10 june

Hát úgy néz ki, hogy sikerült mégis elérni az 1k$-t. Vicces, mert volt hogy majdnem 500 ra voltam tőle. Mákoltam egy hihetetlen jót. Olyan király érzés volt. Kicsit beteg is. Nem szoktam hozzá szó mi szó. .. eh leírom :D nl100 sok limp én CO-n 7Js limp mögöttem 1 reg is. Flop Q77r mindenki csek én is reg 5öt hív 7 be. 2 call én is csak call; sztem egyértelmű miért. Turn 5. 2 check. én donkolok 8 at emelésre várva. Reg 40 ig. 2 fold. Mondom ok A7s maybee, de nem valsz h belimpel avval. 67s 78s QA simán. QQ tuti nem. 55... hát akkor szopok. All in, adja mutat 55. River Q yeee :P

Összegezve: nagyon bejön ez az új stílus 20/10 (vpip/pfr) ez ilyen erre az oldalra beállított optimális agro play nem több. Királyul megy. Sajna nem jött ki pont nl 100 on, mert rengeteg coolerem volt mint ez az 55 ös is, ez látszik is a grafikonon amit berakok majd alulra. Az expected value grafikonnal nem értek egyet mert pl: 3 an vagyunk partiba én over pár egy ember 4th pár egy meg 3rd pair-ral és egyik all in floppon másikkal a stackje 70% át turnön betetetem, azt mikor lemákol megy be a maradék 30$ de az pl nem úgy mutatja, hogy EV be lejjebb vagyok mint kéne, hanem, hogy szar volt az all in vesztő játék az egész kb 200 as potra. Szal úgy érzem érzem a ritmust.

Innentől nem fogom nézegetni, hogy mennyit nyerek összességében. Max a hónap végén. Nem lesz kitűzött cél, mert az csak +nyomás, és önmagamnak lelki terror, ha karnyújtásra van és elesek. Megnézem az adott sessiön-t hogy hogy sikerül, hogy jól toltam-e és kész nem foglalkozom vele tovább. Megint lecsíptem 3 napot a hónapból, de ez így király is.

Úgy toltam amúgy, hogy 1 nl 100 a többi 50 es. néha nagyon néha 2 nl100 mikor nagyon pörgött és fos volt nl50. Annyi, hogy hó elején volt kis gond ugye ott volt egy nagy bukta pont mikor még nem tudtam, hogy még nem okés 4 asztalon 100 at tolni mert kevés a BR. Ez látszani is fog a grafon. Ennyi most asszem.

NL 100.



NL 50 :)