2013. január 24., csütörtök

No Title

Nem erről akartam írni de most már elegem van.

Egész tetves hónapban szopom a faszt. Felépítem az image-t, a szitukat, órákon keresztül aktívan játszok, és naponta 25x szopatnak le kibaszott suck outokkal.

Ma is kibaszott kisvak nagyvak csatába limpel a kisvak és QQ-t tudok elveszíteni QAx-es floppon, mert turn 9 river A.

Legutóbb amikor 1 outoltak, megint flop nut setet csinálok, törn nut full, persze amivel pározódik a board avval neki drillje van és fizet, és riveren 1 out.

Mega deep stack CG-k be elveszítek egy sessiön alatt 5-10 olyan partit amelyiknek bármelyikét ha behúzom, HA CSAK KIBASZOTT EGYET!!!! Akkor már geci jó pluszba lennék, ehelyett szopat a kurva kártya és mindig vissza kell küzdeni magam, hogy a végén a 700as all in potba AT vel mehessek a QK ellen úgy hogy egy ember dobott egy QK, meg MÉG EGY!!!


Nagyon unom. 13 sessiön és minuszba vagyok, olyan asztalokon, amin nem lehet veszíteni. 4-5 részeg faszi meg ilyenek.

Nagyon elegem van most ebből már

Persze ez az első hónap amikor reális célt tűztem ki hogy miért akarok nyerni; ha nyerek eleget akkor megengedhetem azt, hogy ha nem találunk perfect albérletet magunktól akkor felfogadhatok egy company-t hogy megtalálja....

Bárki aki azt mondja hogy milyen könnyű a pókeresnek, azt akarom, hogy éljen át egy ilyen hónapot, amikor minden nap elkezd valamit alkotni, megtervezi kivitelezi, és utána egy random hülyegyerek, vagy egy idióta balcsapás, vagy egy random villám bedönti, és utána azt akarom hogy jöjjön rá arra, hogy nincs más választása mint hogy tovább próbálkozzon és csinálja mert csak ez a jó és így kell lennie, és nem mert makacs, és nem is csak azért mert minden tudomány és szám őt támasaztja alá, hanem azért is mert ez a szenvedélye, ez az élete