2008. augusztus 1., péntek

Hánynom kell az ismeretlenségtől

:D persze mindíg van valami ami miatt hánynom kell. De hát ez van. Szóval fordítok, és van néhány player aki jókat dob, de könyörgöm.
Deep stack verseny legeleje. 3 limp után AA emel 50 es vaknál 300 ig. KK visszatolja 950 ig. AA visszatolja 3000k ig erre KK visszatolja 10k ig erre AA all int mond és KK eldobja....hú kurva nagy world class play volt. A kommentátorok beszarnak, hogy mekkora dobás és mondják, hogy nem véletlenül world class player, én meg kardomba dőlök, hogy bazdmeg hát van aki csinál ilyen dobásokat, meg ennél jobbakat is 50-100 on csak nem tudtok róla. Szerintem amúgy amikor visszaemelt és arra kapott egy reraise-t akkor már el kellett volna dobnia, vagy ha tutira akar menni akkor emel 7k ig a reraise 3k után és ott dobja el, de itt sokkal több pénzt meg lehetett volna spórolni főleg hogy ilyen deep a verseny, hogy egyiknek van 300 nagyvakja másiknak meg 400.
Kurva nagy dobás volt öregem, hova szarjak. És ez tök nyomiság, és most nem a magam nevében beszélek, hanem
azokéban akik versenyezgetnek és itt pl a Rikk jutott legelőször az eszembe, hogy szerencsétlen csöves gyerek nem mákolta valahol takonnyá magát egy nagy versenyen és nem nagy milliomos, így hiába csinál 10x ennyi legalább ilyen jó dobást, soha senki nem fog tudni róla és örökké csöves marad, mert úgyse lehet csak úgy behúzni egy fast tourney-t a neten skillből. Itt ki is jön, hogy limitálva van a póker tudás, és egy idő után az egész ismétlődik, és már nem az írott pókertudásról szól, hanem a pszihológiáról, a readről és a tellek visszafogásáról. Ennyi. Ezért hiszem azt, hogy simán vannak olyan kis pöcsfejűek akik játszanak legalább olyan jól mint a gazdag faszok csak a gazdag fasz tv be megy a kis pöcs meg 2+1 es törniken próbál pénz buherálni, és ennyi az egész. Nagy szar unfair shit az egész.

júli 0$

CG:
-370$ net
+57k HUF live
---
0
és eltörniztem a flopposon 7k-t meg még 40$-t
----
sum -80$... ok kerekítsük nullára tudom túlzás ennyit lekerekíteni de mégis a könyvelésbe könnyebb lesz beleírni hogy júli 0. Szoktam pluszból is ilyeneket kerekíteni, csak most feltüntetem mert csak.

Ebbe benne van egy 250$ es teszt szakasz fél beülőre, meg live kb tízezer elúszott nagykassza szal egy baslzerencsés fos hónap és uccsó két hétbe nem volt semmi szinte, mert fordítok, és jó is ez így. Az többet hoz majd a konyhára úgyis mint amit pókerrel tudnék keresni.