2013. április 12., péntek

Halál ág

Le kell írnom ezt a mai igen rövid (1 órás) sessiönömet. Tiszta jó volt.

3 key party lesz.

1. AhJh emelek vele 1k ig 100/200 on 50ks stackkel. 2 megadó. Középen ülök evvel. Flop 89hT. Csekkel az első, gondolkozok, h cbeteljek-e mert aki csekkelt az ezen a boardon jellemzően talál valamit, és szereti ráadásul túlértékelni az egypárjait, de végül úgy döntök túl sok jó lap van a törnön h csekkeljek csak így betelek 1500-at amire jön egy call, amire jön egy 5100 as emelés. Amint mondtam a csávó túl szokta értékelni a lapját itt az ász is nagyon könnyen lehet élő lap, valamint ha nem is jön le az én lapom, számára még akkor is sok scare card van, és a törnön rendszerint csapda csekkel is...megadom, 3. faszi is.
   Épp agyalok, hogy mi a legszebb törn ami jöhet, és bumm Qh. Csekkel a vissza emelő. Itt ugye nem nagyon kell félnem a csapda csektől. Betelek 11k-t amire jön egy call, és hezitálva de ő is megadja.
Pot:52k.
River Jx. Csávó bele vágja a 8k all int. Én ezen a ponton tudom, hogy K nélkül soha nem fogja betenni, mert nagy kasszába remeg és amúgy is relatív tutista amikor emeltebb kasszáról van szó post flop. 1000% hogy K ja van, eldobom a 3. megadja. KhTh-t tudott mutatni, amivel volt 2 outja, mert a másik faszinál QJ volt. Nice....

2. Ac2c. Tilten lévő faszi emel 1500 ig amire 2 call jön köztük én is.Középen ülök. Flop 2x3d6d Csekkelek, csekkel, faszi cbetel 4k-t amire látom h mögöttem már dobnak. Én itt pickuppolom azonnal, hogy nála, ebben az állapotban ez a bet frusztráció. Meg is adom. Turn K. Passzolok készen állva a foldra mert ez neki tökéletes lap, és sokszor el is találja de ha blöfföl tovább se tudom callolni (max raiselni, de tilten volt) mögém csekkel. River 8. Gondolkozok, hogy hívjak-e és arra jutok, hogy amilyen frusztrált én itt megblöfföltethetem még. Csekkelek, hív 11k-t amit dilemma nélkül callolok és nyerek.

Közben megy valami mecs ahol hosszabítás után 11es párbaj van. bemondom előre ahogy megy oda a faszi, hogy kihagyja, és azt is tudom, hogy fölé fogja rugni. Így is lett (ezek a 11-es párbajok voltak azok a VB idején amikor felfigyeltem arra hogy nem csak pókerbe tudom megjósolni relatív pontossággal az ilyen 5-10 másodpercre előre eső dolgokat)

3.33. Limp callolok 1500 at 3. nak. Flop 773. Eredeti emelő overbet all in 13k. Adom. Mögöttem a varázsló raise 30k. Mondom kira, all in 60k. Megadja. Azonnal jön a focis feeling, hogy le fogja neki dobni a fullját. Turn Q már mutatja is a Q7-et. River 6. Másik faszinál 66, csak hogy szép legyen.

Szal ha kérdezitek, hogy megy, akkor ez egy jó példája volt az elmúlt 50 sessiönömnek, amióta halál ágra kerültem.