2012. november 18., vasárnap

Az elmúlt év

Akkor írok egy kicsit arról, hogy mi volt velem az elmúlt 1 évben. Igazából nem akarok túl részletes lenni. Volt pár jó ötletem amiről írhatnék de a vinyóm amin van nem fogadja be az új gép szal az még függőben.

Kijöttünk Bécsbe ugye. neten toltam, aztán bedinkult a sok set over set. Váltottam elkezdtem tanulni SNG-t 18-27eset. Abból lett 4 hónap alatt asszem elég arra, hogy 1-1ezni el tudjak menni.

1-1-et nyomtam megállás nélkül, vissza tért belém az live poker életerő és imádom.

Aztán lett elég 1/2-re. Most az tnyomatom. Volt egy jó dealem, osztó barátommal, hogy befizet versenyekre és felezünk. Eleinte én fizettem a felét, de úgy voltam vele, ha nyerek egy nagyobbat akkor ráveszem, hogy az egészet ő állja. Lett is így egy héten belül két szép siker a CCC-ben.

Mind a kettőő 36€os volt. Mind a kettőn ugyan az volt a séma az ft-re. Mega CL voltam, kivágtam még pár embert, aztán lemákolt mindig a 2nd CL 70:30ban, majd belenéztem valamibe, amivel feldupláztam 1-2 ss-t, vissza szedtem magam, de a maradék ss is felduplázott és a vakok meg nőttek így mindkétszer 3 ill 4 főnél osztozásba bocsájtkoztam mert kifizetődőnek véltem :) Az egyik versenyen total card dead voltam, és mégis behajóztam :P

Aztán elkezdtem regular 1-2-re járni, megtaláltam a nekem való helyet asszem. Volt egy pár őrült party-m amit majd egyszer összegyűjtök és leírok, msot nem akarom.

Próbálkoztam egy 200€as tour-ral és a tanulságaim: Ne indulj több napos versenyen a városon kívül(ahová kocsival kell vissza menned), mert nem lesz kedved ss-ként végezni az első napot és elfaszkodod. 2. Szponzoráltasd magad rajta, mert úgy sokkal jobban élvezed és még meg is éri, mert amúgy abszolút nem éri meg egy ilyen 3 napos eventen 6-8 órákat tolni, emrt a CG sokkal stabilabb imo.

Egyelőre jól megy. A célom hogy 15-18x játszak egy hónapban. A min kitűzött az 50BB/100 de általában megvan a 100 :) Most volt egy jó hónap ahol ennek a duplája lett.

Igazából ennyi a helyzet. Elkezdegetek sportolni ha találok partnert. Van egy Badminton, emg egy ping pong, csak mind a kettő lusta szar (mint én is valamennyrie) és egyelőre akadozik, de úton vagyok.

Szintlépést abszolút nem tervezek, mert 1/2 nél nagyobb játék elvétve van csak, és amúgy sem vagyok olyan éhes. Ha halál happy életet tudok evvel hozni akkor nem fogok megszakadni jobbért. Végre megvan a stabil 50BI bankrollra és minden mást ha akarok elkölthetek :P

Písz