2010. október 7., csütörtök

Hullagyár / Shame on you!

Először is kicsit kapják be akiknek elküldtem a hanganyagot és basztak válaszolni. Egy kérésem volt, hogy mindenkép mondjanak véleményt, hideget meleget. 1 ember írt, és kettő, hogy még nem nézte meg. A többiek meg semmi. Még egy, "ok megkaptam" mail-se semmi. Faszom!

A másik ami kicsit kiábrándító, mikor ilyen kicsit nyíltabb dologról írok, mint amilyen a legutóbbi volt, és nem képes senki (tisztelet az egy szál kivételnek) semmit hozzátenni vagy beleszólni. Elszomorít, mert vagy nem is érdekelt senkit, vagy ennyire nem open minded senki, vagy csak ilyen beszari/ ennyire leszarom, hogy nem képes írni hozzá. Either way, it sucks!

És még az is lelomboz, a bármi féle online produktivitásomban, hogy a fórum is egy nagy hullagyár és semmi értelme az egésznek, nagyjából egy fél éve már legalább. Teljes agyhalottságot érzek magam körül, és úgy érzem a nagy kira ötleteim is kb süket fülre találnak, mert szarik rá mindenki, vagy szarik arra, hogy a véleménmyét nyilvánítsa bármi féle módon. Ez nem tántorít abban, hogy folytassam magamnak, de nincs meg az az érzés amit én szeretek. Mikor értelmiséginek érezhetem magam, mert mint egy görög megosztom a társadalommal és fejlődünk...olyan XXI. századi az egész. Mindenki szarik bele a másikba, annyira el van foglalva magával, hogy annyit nem tud megtenni, hogy a közös jó érdekében (és egyben a saját fejlődéséért is) tegyen annyit, hogy néha lapra hánnya az idióta gondolatait. Szar ilyen "közösségben" lenni/létezni.

És most baromira kedvem szegte bármilyen kreatív írkálásnak. Inkább megbeszélem azokkal akikkel találkozok...