2008. május 17., szombat

CSALÁS A NETES PÓKEREN!! Bizonyított!!!

Kiss my ass, aki nem vágná.
Nem tudtam aludni, mert ma lesz az élő GW döntő, amit nagyon várok már. Viszont így felkeltem reggel fél 6 kor és olvasgattam ezt azt amazt. Találtam egy ilyet az egyik blogban, hogy pokercsaloblog. WTF, megnéztem. Hát bazze tényleg :)
Gyakorlatilag ez egy alátámasztás az összes eddigi írásomnak, bár szinte biztos vagyok benne, hogy én se kooperálókkal, se botokkal nem futottam össze nl fullon, de.... azt mondom hogy olvassátok el.
Fura hogy a csávó is az ipokert hordja le a leginkább, és mondjuk azt, hogy ő kicsit jobban ért hozzá.
Kicsikét megdöbbentem, de szerintem ez pont olyan hatással volt rám, mintha azt mondanák nekem, hogy vannak földönkívüliek a Földön...Jéé mit nem mond rémond, mindíg is gondoltam.
Na jó átírom a bejegyzés címét "Online Poker KMA!"-ról valami olyanra ami nagyobb szalagcím és több ember elolvassa.
Amit a csávóról gondolok: Le a kalappal előtte. Jók az ismerősei is hozzá, és látszik, hogy magyar :D A jó értelemben. Feltaláló fajta. Az ötletei besírós jók, a megvalósítás is jónak tűnik.
És egy szolid kis betekintést nyújt szerintem abba, hogy a másik oldal, hogyan csinálhatja (nagy poker termek) ezeket öltönyben és külföldön.
Nem azt mondom, hogy mindegyik terem csal. Fogalmam sincs, hogy network szinten megy-e vagy egyes termek, vagy van ahol így van ahol úgy, nem is izgat. Még egy újabb ok, hogy megmaradjak az independent oldalakon és az élő game mellett. Még valami, az meg pl hogy egy terem csal, nem jelenti azt, hogy az összes representative-juk tud a dologról, sőt az is lehet, hogy csak 1-1 ember tudja a teljes igazságot és a hazugság minden szinten más "the lie is different on evry level" Mindenki csak azt tudja amit elhisz és tudnia kell, ahhoz, hogy maximális effektivitással végezhesse amit tennie kell.
Hm érdekes topik.

Bankok. Nagyban hasonlít a bankok helyzete a pókeres oldalakéhoz. Van info karra járó barátom, aki mesélt arról, hogy miket tanítanak nekik, és érdekes példa story-t is fűzött hozzá. A lényege az, hogy ha bankot rabolsz azt ne fegyverrel tedd, hanem otthonról ülve.
A történet arról szól, hogy volt egy csávó, aki ugye a banknak dolgozott, és baromira érdekelte, hogy mi a fasz fog történni, ha ő most levesz 40k-t a banktól. Egy idő után kiderítette a bank és mit csináltak vele? Kezébe nyomták az ajánló levelet és elküldték.
Ha ugyan ezt megcsinálod sokkal több pénzel (mint magán embernek számító sokkal több pénz teszem azt pár vagy pár tíz mila) akkor se fog semmi történni. Miért? Mert ha kiderül egy sok billiárdos!!! befektetésű bankról (ugye európa szerte elterjett bankok) hogy saját biztonságában rés van, és a belsős emberek, tudják meglopni a kuncsaftokat (jó példa hogy mondjuk minden átutalásból lecsípsz egy fillért vagy valami hasonló ...már nem kell dolgoznod életed végéig) akkor
ez a médiában és a közvéleményben úgy fog manifesztálódni, hogy a banknak a security vonala nem megbízható és lopja az ügyfelek átutalásait, vagy csak a bankot tök mind1. Ebből az jön, hogy mindenki kiveszi a pénzét és a bank fényévekkel többet veszít evvel, mintha csak simán megpaskolná a tarkóját a csávókámnak és azt mondaná 
"ügyes volt, de most takarogyjál" És ez a dolog simán kalkulálható veszteség...mondjuk azt rake.
Jó mi?