2011. augusztus 1., hétfő

Összezuhanva

Most ez egy olyan bejegyzés lesz ahol tök gyengének fogok látszani:

Úgy érzem össze szakadok a nyomás alatt néha. Nagyon szar. Kiértem Bécsbe játszottam két napot. Mind a kettő vesztő lett nagyon erősen. 400€ loss cap-pel toltam. egyik nap 280 minusz a másik 400.

Az első nap perfectül raktam be mindig a pénzt hatalmas előnnyel. A második blöfföltem egyet ami az alapján amit elterveztem már önmagában hiba és itt kell nagyon megerősödnöm. Egy olyan player volt aki még tudja is valamennyire a játékot, és még is 3 utcán callolt 1 pár kicker nélkül, úgy, hogy riveren miközbe kiizzadta a K8 al a call-t még a fejét is csóválta és tudta, hogy hibázik. Meh. 80€. meg a végén betettem idiótaként AJ-vel 80 €-t ami viszont tilt volt és megbocsájthatatlan hiba :S

A lapjárásom a mai nap különösen szar volt és emiatt meg mert megint úgy startolt a sessiön, hogy le 4 outoltak turn virtual all in után, ezért az egész nap egy hatalmas szenvedés volt. Végig görcsbe volt szinte a gyomrom, és azt láttam mindenkin, hogy milyen vígadva nyerik a partikat top párokkal meg fölé párokkal, nekem meg a fölé párjaim túl sokszor haltak el (még nem volt AA v KK XD) Amúgy meg érdemleges kasszába nem floppoltam még top párt. 6 óra alatt asszem. Rengeteg J5 meg ilyenek és úgy eltorzította ez a valóság érzetemet. Mr Regularok húzkodják a kasszákat 1 párokkal én meg vért fosok kb akármivel, ha van is bármim éppen, és ez nagyon buzi érzés. ... Persze volt fullom is J5-el BB ről 0 kasszáért, meg pókerem Qx-el nagyvakról szintén nulla kasszáért.

Nyomás alatt érzem magam, és nem a pénz súlya miatt mert nem váltogatom át forintra és elvileg Br-em is van hozzá. Cak um pack elvileg 30+Bi aminek elégnek KELL lennie. Csak az első két nap elég megsemmisítő erejű volt.

Holnap reggel megyek le játszani. Van egy bónusz reggel 9 és du 1 között óránként adnak 50€-t a legerősebb lapkombónak az órába, ami mind a két lapot felhasználta.

Úgy döntöttem egyelőre lejebb viszem a loss cap-et 300 ra mert nagyon sokan 100 al ülnek be csak. Másrészt full BI bukó után úgy érzem ekkora nyomás alatt nem vagyok egyáltalán elég stabil

Tényleg feszesen akarok játszani, mert minden top párral kifizetnek. A regek callolnak minden cbetet bármilyen párral, RGO kibaszottul idióta vagyok ha blöffel próbálkozok. És ez tény, csak nagyon nehéz megállni mert a vérembe van és eddig így játszottam mindig. De mivel profi vagyok ezért alkalmazkodnom kell és alkalmazkodom is.

Tényleg sokkal feszesebben játszom. Viszont nem fogok limpelgetni, csak nagyon multiway-be hátulról Axs el meg sconokkal.

Azért is baromi nehéz mert egyelőre még nem nyertem és a két vesztő nap után olyan lehetetlennek tűnő érzésem van. Pedig nem az, mert jól teszem be túlnyomó részt és hosszú távon ki fog jönni.

Mondjuk azt úgy fojtatódik mint ahogy otthon abba hagytam. Nagyon nehéz lapjárással, nagyon fogcsikorgatósan, de mégis jól és az eredmények bizonyítani fognak