2008. június 11., szerda

okoskodó

Goldból XD

Szal volt megint egy nem túl sikeres live sessiönöm.
Épp szoktatom magam vissza a netes játék gondolatához. Eddig volt 2 rövid sessiön egyik nap az jó volt +250 volt aztán másik nap 2 holdem 1 omaha...holdem -115 omaha +90 ez is kb 30 perces sessiön volt ^^ kezdek ráállni a 6 fős omaha gamére szépen. Több fantáziát látok benne mint hogy valaha is texas 6 handedet toljak a neten.

Live nem volt igazán hibás play-em most...hiba.hogy mikor hibázok fáj Fura rész ez. Valahogy ritkán érzem azt hogy hibázok és ezt azért gondolom hogy így is van mert mikor így esik fura fájó érzés van amit ritkán érzek.
Egyik latest mikor QK val mentem és J magasan lecalloltam egy elég gyenge fékbetnek tűnő dolgot. Csak előttem is 3an mögöttem is min 1 player. Nem mertem belehívni. Turn Q 600 fék után 1200 jött. Draw még mindíg kint és kör call. River J amikor 11k ba 3k-t tolt ugyan az a pali és made no sense. Nem volt se füle se farka a játékának de bezavart, hogy a river is J és elengedtem...előttem all fold volt. 32 vel jött végig sztem elég szar bluff csak agyatlan voltam kiszúrni vagyis tenni ellene (flop v turn raise)

Ma 30 bukóval kezdtem. Legszebb megint egy flopsorral volt. 500 nyitnak bele én pot 2k-t tolok amire 1 call egy ai 12k. 2 pikk kint. Mondom megadom és utána eldealelem a sráccal attól függően hogy van e setje vagy nincs, mert tudtam hogy jó vagyok még, de erre jött még 1 call. Turn x bement maradék 5k is 40ks pot, mutatás két pikkes flösdraw....persze hogy pikk.
3x volt fullom és hagytam általában a drawkat javullni és akkor egyszer nem esett le nekik, pedig kamikaze mode be volt kapcsolva legtöbbjüknél és tom, hogy flössel halálba mentek volna. Végén, élő vakból emelek 2k-t kb 1400 as potra. 34o jön 34o nak flop sora van...1 párom volt. A csávó egy totál kezdő noob volt semmi köze a szabályokhoz se de ömlése volt és nagy betekre dobott mindent de tényleg mindent. Belehívtam ezért a kis páromba 4k-t és tudtam hogy AA is clear fold nálla. Hát ugye sora volt (2 pár is dobott volna draw-t végkép) cumi.
Itt kiültem aztán egy másfél h múlva vissza mert nagyot változott a dolog. Sikerült visszahozni ugyan olyan jó játékkal. Volt egy AA flop j83 3 pikk 2 fekete A ra jó volt. 1k-t hívtam bele 2/3 pot r 4k-t (HU) 14 ig toltam amire eldobta, jó emelés maradt még 6-8k előttem.
Szépen vissza szedtem magam -5k ra aztán felálltam mert megint nagyon megváltozott az asztal konteksztusa és szar azóta is. Sikernek élem meg mert elég nagy tökön rugás volt. Utaztak rám megint és mikor lapom volt valahogy mindig eldobták teljesen ugyan olyan séma play viszont a semmieimre vagy 1p draw-ra hívtam és nem jött és aztán megkaptam az okoskodásokat, hogy nagy játék 4es párra hívni csak az adja meg aki jobb...bla bla szal elmondták mindíg hogy hogy lereadeltek, tegyük hozzá hogy engem senki nem figyelt konkrétan fizikailag Ha még azt tették volna lehet elfogadom, bár rohadtul dolgozom azon hogy semmi tellem ne legyen de mégse robot idióta droid játék mozgást és viselkedést produkáljak hanem friendly maradjak. Szal max patternre mehettek volna ami nem volt és ezt írásba is adom, hogy azon max annyit figyelhettek volna meg mint amennyi logika van a roulettbe megrakni bármelyik számot is based on the előző pörgetés...szal nyasgem. És fáj, hogy konkrétan egy pasi okoskodik mindíg és mondja hogy read de semmi köze nincs a játékomhoz.
I'll get him.