2013. szeptember 18., szerda

Féreg Floor

Hi.

megpróbálok majd egy kicsit sűrübben írni, de ennek az lesz a következménye hogy több pokeres dolog lesz, ami lehet nem mindenkinek fog ízleni, de tudom h van akinek meg jobban.

Szóval Van egy tourney Deal-em 1200€-t eltörnementezgethetek XD és ezért indulgatok versenyeken. Ma toltam egy 60€-s versenyt 5k guaranteed. Elvileg 20% fee-s volt a verseny 50+10 de gyakorlatilag fee nélküli 1k over lay-es lett. 3an osztoztunk a végén amikor az avg stack 10BB volt és kb mindenkinek ugyan annyija volt.

A versenyről most nem írnék annyit mert nincs nagyon mit. Lapok nélkül jutottam el szinte a legvégéig, egypárnál többem nem volt megint (kivéve amikor beteszem mondjuk egy combo draw-ra 2nd pair, flush draw, open ended, és az ellenfél lecallol, egy open ended, 3rd pair no flush-draw-val, XD bár ott is 1 párral nyertem mert nem jött le semmi)
(majd lesz egy tourney amit jegyzeteltem és leírok elejétől a végéig, csak több napos event, és 2 hét múlva lesz a 2. napja, szal ...

Na és 3an osztottunk. 930 per kopf. Az első játékos lejattol belőle 30-t. A floorman (csaj, ostoba) grimaszt vág és: "pffft, 3%..."(orr alatt dünnyögés) Aztán mondja hogy akkor mindenki 900 jó? Mondom én 20at adok, és ezt a tizest oda adom egy spéci osztónak akinek szeretném. Oda adom a 20ast "kössz..:" cxsak abazmeget nem tette hozzá. Oda adtam az osztóónak a 1est tökre örült neki, új a casino-ban. Majd kérdi a csaj kicsivel később h megtaláltam-e az osztót és hülye voltam mert válaszoltam hogy jah. Kérdi ki volt az, ekkor esett le és azt mondtam neki hogy nem mondom meg. Bement. Tudtam hogy el fogja venni. Megkérdeztem később a srácot h elvette-e. Mondta hogy jah.

Megvártam, hogy kijöjjön 10 perccel később. ...Amit még a hozzáállásáról tudni kell, és köpnék rá komolyan, hogy akkor is húzza a száját ha nem akar valaki mondjuk 7 főnél osztozni hanem tovább akarja játszani az amúgy sztem nagyon szarul struktúrált versenyt ahol ha pl 9 ember fizet és az elsőnek 28%-ot adnak a 2. nak 19et kb, a 3. nak meg 12%-ot. Nekem elég fucked up. És még jó h nem akarok 6-7 felé osztani. Na mind1.

Szal megvártam, kérdem tőle elvetted ? Azt mondja igen. mert hogy ez az összes osztó között oszlik szét. Mondom neki, hogy én úgy tudom hogy az osztók 6€-t kapnak óránként és semmibe nem változik afizetésük. Mondta, hogy a fizetésük ebből jön. Mondtam neki, hogy akkor mi van a 20 és néha 30% feevel( 20+6) mondja, hogy az is oda megy, meg hogy ez sokkal drágább, meg hogy amúgy is over lay-es volt a verseny. Erre csak annyit mondtam, hogy ezt hívják üzletnek. Nem kötekedtem. Hagytam, hogy végig mondja a hülyeségét, azt is mondta, hogy mivel senki nem jattol ezért csak 6 a fizu és nem 12 mint régen meg ilyenek. Mondhattam volna neki, hogy ha jól tudom a jattot annak adom akinek akarom, mert az én pénzem, ha kötelező akkor rakják bele a fee-be és nézzék meg ki játszik ennyi szar mellé, meg azt is, h tudom h a főnök zsebébe megy, meg egy rakás mindent. A végén azt mondtam neki, hogy "oké, akkor most nyertél még egy embert aki soha az életbe nem fog többet jattolni av erseny végén és ez gusztustalan volt." (meg fogom keresni az osztókat és később adom oda nekik amit akarok)

Ennyi.

Szal ha a bécsbe pókereztek ne jattoljatok a tourney végén mert féreg a rendszer és lehúznak téged is és a saját osztójukat is.

Az osztóknak amúgy is 7€-t kell fél óránként fizetni a cash game osztásért és azt is csak azért mert túl sok pénzt kerestek, és a főnökség nem hajlandó elviselni azt, hogy egy átlag munkás alkalmazott olyan jól (3-6k) keressen, ezért lefelezik azt evvel, és kényszerítik a játékosokat arra, hogy szinte minden potból "jattoljanak"...kibaszott féreg szarzsák undorító hányadék ez az egész, és még oldalakat tudnék róla írni, de elég volt ennyi.

A lényeg, hogy 3an osztoztunk, és kira volt, mert a sok cg laphalál meg bad beat után jól esik úgy nyerni hogy lapok nélkül skillből van valami :P