2011. április 27., szerda

Csirkék, birkák és illúziók (pt2)

A nőkről először:

Hiúak. Persze. Ha tetszik nekik: lovagiasság, ha nem tetszik akkor meg hímsoviniszta/szexista. LoL!

Játszottam egy rakat csajjal nemrég. 3 is volt az asztalnál. Ebből kettő csirkeagyú, tyúkeszű véglény XD. Általába mindig hepciáskodnak velem a csajok, főleg mert nem kedves jópofizok, hanem kajakra szembe állítom saját magukkal. Kiemelem a játékuk gyengeségét...gyk bemondom mikor uber nutsuk van (persze nem a party közepén) és kikészítem vele őket, erre előjönnek az egó manóval aztán meg fikáznak, és nem látják magukat kívülről milyen szánalmasak.

Konkrétan most az volt, hogy volt egy 35 körüli meg egy 50+ csaj (anyja lánya..utóbb kiderült) és ott megy a party, én az asztal hala ellen vagyok éppen HU-ban, és baromi nagy history-nk van. T6o val van egy flop sorhúzóm, kint egy színhúzó és indul a blöff party. Nem is a party a lényeg, a vén lány el kezd szirénázni "ha lejön..." turn 3. szín és lehetséges str8flush "és ott van ezt nem hiszem el" bla bla bla. ott rimánkodik, meg a lánya is vele. kis vártatva oda szólok "fogjátok már be a szátokat nem látjátok hogy party van. Nem kéne bemondani, hogy mitek van" nem blöffölhettem meg a party-t minden scare bluff cardom lejött csak vágom a halamat és mivel ő is hallotta a dolgokat callolt is volna. Mondta is hogy sokat segítettek. Mondom nekik party végén "arra nem gondolsz, hogy bemondod, lelövöd neki, hogy sorom se lehetséges nagyon, flöss esély is csökken kevésbé blöffölhetek, floppon több mint 10k volt már a pot nem kéne szövegelni" Erre a szőke ribi "attól még lehetne flössöd és hívhatod" Mondom ájjál már le, nehogy már neked álljon feljebb, mikor ti dumáltok bele a partymba és az én pénzem van benne". Erre nekemugrik, hogy hogy lehetek ilyen tiszteletlen az annyával, hogy ilyet mondok, hogy fogjátok be meg, hogy egy idióta vagyok.
Már ekkor 3 csaj tépi a hajam. Nem hagynak szóhoz jutni. Vágod mint a dino a flinstones-ba. 3an sipákolnak úgy hogy nem lehet hallani semmit. Rájuk hagytam, mert annyira ostobák, hogy fel se fognák hogy:
Ők nem tiszteltek meg ENGEM annyival, hogy nem beszélnek a party közben a dobott lapjuktól. Utána a dealer helyett figyelmeztetem őket, hogy csönd, teljesen jogosan. Erre még én nem tisztelem? És leidiótáz, úgy hogy az ég világon semmi illetlent nem mondtam nekik. Csak helyre raktam őket, amihez nyilván nincsenek szokva. A férje is ott volt, igazi papucs amúgy.
Ezért nem bírnak engem a csajok általába, mert hiúak, és mivel kimondom nekik azt amihez nincsenek hozzá szokva azonnal átmennek, vagy hisztis kurvába, vagy alattomos fikázós féregbe. Nem mind. De sok megmutatja az igazi arcát ilyenkor. Tökre eltorzul még a fejük is. Nah erről ennyit.

A tiszteletről meg a korról. Ki a halál találta ki, hogy valakit csak azért kell tisztelni, mert idős? Ez valami erény, hogy nem halt meg? Amúgy az lenne ha vadon élnénk, de ebben a társadalomban a legéletképtelenebb szart is életbe tartják. Miért kéne tisztelni az időset jobban mint amennyire ő tisztel engem. Engem ha egy papa le fiacskámozik és mindig le papa/tatázom mert az a megfelelője. Ok élettapasztalat. De egyrészt nagyon sok a hülye ember aki él és tapasztal de nem tanul belőle, és még mindig ugyan olyan hülye mint ha 15 éves lenne. 2. van szerintem fiatal gyerekből is olyan, akit nagyon is lehet(ne) tisztelni, a hibáival és minden egyébje mellett is. Micsoda hülye missconception ez, hogy azért mert idős valaki neki default jár a tisztelet és ő oltogathat?

Volt egy másik pont ilyen nemrég. Egy faszi piás volt 50 körüli és kóstolgatott. Mondott minden hülyeséget, hogy hasonlítok a fiára megértenénk egymást az is ilyen elvont. Csak magamat nem értem meg. Mondom whaaa ? :D persze értelmesen képtelen voltam elmagyarázni neki, hogy szerintem mások megismerésébe csak akkor vághat az ember, ha előtte önmagát megismerte. Képtelen volt befogadni ezt az infót. Aztán mondta, hogy a mi fajtánk az nem is férfi meg mitom én. A story:
Egy pajtim "a Gróf" akivel sokat játszok rámminiraise-t. mondom neki, mi ez a buzi miniraise. Erre kikelt magából az öreg, hogy mindjárt felpofoz, hogy hogy beszélek, nem tisztelek senkit. Mondom: én nem a grófról beszéltem, egy emberről se, a miniraise ről mondtam, hogy buzi. Erre még jobban hőbörög, hogy mindjárt felken a falra. Kisvártatva bedobtam neki az ultimate kérdést, ami a tökéletes +1 volt, hogy begőzöljön:
" a fiadat szoktad verni". ..."nevelő szándékkal persze" itt kiesett a szemén, hogy hogy merek ilyet kérdezni (büszke volt rá, hogy nem pesti meg ilyenek) Mondom, hogy hát nevelő célzattal azért szokták nem? engem pl seggeltek el kiskoromba. Aszondja, hogy soha nem ütötte meg a fiát. Erre a gróf: "de másét vered mi?" Felált eltakarodott.
Aztán még vissza jött megfogta a vállam , próbált erős lenni és oda súgta, hogy a helyében nem mennék ki 2-3 óráig a teremből mert letépi a fejem. Fél óra múlva kb hazamentem fejjel a helyén. XD

De ha már ilyen arcbafosós blogot írok akkor itt van még egy jó, amin keresztül realizálhatjátok hogy (ha!) mennyire megvezetett birkák vagytok(vagyunk...igyekezettel hogy erről leszokjunk)
Mindenki sír japánon ugye ez megy a tv-ben árvíz, atom minden. Guess what:
"Japán: földrengés közel 5000 ember halt meg. Mindenki rémületbe döbbenve

Afrika: Kb 16000 gyerek hal meg éhinségbe nap mint nap az országunkba. Ez 5 gyerek másodpercenként, és ebben nincsenek benne a felnőttek. Teszünk rátok"

De mivel a média ez meg az, mindenki japánnak gyűjt oda megy minden és jajajajj meg salalal. Ennyit a világról.

Egyrészt: kit érdekel, hogy japánba, vagy amerikába, vagy akárhol távol hányan halnak meg miben??! Miért érdekel?!?! Hogy tudj rajta pletyizni a haverjaiddal? Hogy jajgerolj, hogy mekkora gyász?! Tudsz bármit kezdeni evvel az infóval? Akkor meg mit érdekel, és miért én vagyok a geci hogy "szarok rá" ? Nem tehetek semmit miért érdekeljen?
Jaaa mert hogy tudnék küldeni nekik pénzt? Aha... Kár hogy kb a világ pénzének a 98% kevesebb mint az emberek 1% nál van. Simán küldhetnék és megoldódhatna minden, az én vagy bármelyikőtök pénze elenyészően semmi, még ha több száz millióan is küldötök, ahhoz képest.
És amúgy tudtátok, hogy általában az ilyen gyűjtögetések mikor leadsz x pénzt, egy jelentős százaléka a gyűjtést szervező cég zsebébe megy?!?! Elég tuti forrásból tudom ezt is.

Ahogy azt is, hogy ha már megvezetésnél tartunk, hogy a csillag születikben, van egy csomószor, hogy plébekről nyomják a fellépéseket. Nem fejtem ki :) Színész/énekes ismerőstől tudom, akinek van rendező ismerős/munkatársa.
De ez nem hír meg különben is ugyan már hagyjam már.

Wle
Hihetetlen, hogy az embereknek milyen eltorzult képe van a világról annak alapján amivel eteti a média meg amit lát maga körül. sajnos ezeknek az embereknek a nagy része menthetetlenül taníthatatlan, és ignoráns. De a tiszteletet megérdemlik ugye, mert idősebbek mint én.

You'll learn....eventually!