2009. október 27., kedd

Back doors open

Kezdenek kinyílni azok a bizonyos hátsó ajtók az elitbe. Nem is tudom, olvassa-e még ezt valaki, főleg, hogy hanyagoltam, illetve, nem volt miről írni. Ahogy mondtam ráálltam a live only módra. Jött is a faja kis megerősítés. Ma beinvitáltak a backdoor privi pókerbe, ami arrébb van a többi asztaltól, külön van többfogásos meleg étel egész éjjel, pincérekkel. Nagyon faja hangulat volt. Sok vietnámival :) Engem lenyűgöz, hogy mennyire életvidámak ezek a skacok. Na nem mindenki, de van jónéhány aki tök boldognak tűnik. Olyan természetesen vidám. Esküszöm szeretem őket.

Jó volt végre elszakadni a gyökér magyaroktól, akik utálkozva néznek rám meg a Pityura, mert irigyek és nem tudnak mit csinálni, utálkoznak ennek hangot adnak, amolyan igazi féreg módjára. Nah ilyen is van.

Meg van egy másik tök fasza kis privi hely. (Direkt nem írok helyeket meg neveket) Bemegyünk a kis villa kecóba földút mentén. Elég szép min 3 szintes csoda. Kacsalába nem volt csak (apropó ma azt ettem az asztal mellett :D ) bemegyünk szépen megcsinált előtér meg pult. Egy másik szobába átvezet és ott egy kis asztalka. Körbe vezet minket a tulaj. Egy haláli karakter. Nem nagyon lehet leírni bele illik abba amit csinál.
Felvezet minket az emeletre. Azt mondja itt van szoba ha kidőlünk ide lehet jönni, de van tükör szoba is. "itt van ez a nagy ágy itt xy időpontban tizen huszan kúrnak" Hoppá XD. Van kint Dzsakudzi (XD) a kertbe, meg bent is, lehet használni. "Itt ez a szopató fülke, de vigyázzatok, hogy nehogy fiú legyen bent. VOlt már arra is példa." A lányok szolgálták fel amit akartál, ha "pihizni" akartál volt rá lehetőség. Volt egy rúd is kirakva, meg egy vitrin tele spéci eszközökkel :P
Phú jó kis hely :) Faja volt a hely, persze a lányokat nem vettem igénybe, és sorvadjon le a tököm, ha kihasználnám a szolgáltatásaikat, de egyszerűen feelinges. Nekem ez jelenti a pókert. Utazás, fura helyek, fura karakterek, néha homály, néha egy kis para meg maffia, de ez az igazi kártya, nem... (netes utálkozás) nem ez a mai modern világba elkorcsosított monitor előtt ülős egyszerre 16 asztalon ülő mindent ignoráló robot szarság. (netes utálkozás vége)

CSak gondoltam leírom, hogy hátha valakit érdekel. Olyasmiket hallottam, hogy ez elég jó blog ilyen insider-es élő pókeres dolgokról. Hát valakinek ezeket is le kell írnia. Én élvezem amit csinálok, csak néha nagyon fájdalmas, és időigényes.

Jah és hallottam egy jó mondást az aranyos kínaiaktól: "Nem mindíg jó a kenyér, néha leves kell" Ezt most meghagyom így nyitva, jelentse mindenkinek amit jelentenie kell :)

Píísz