2008. július 11., péntek

"i am a herooo"

Me suck.
Sikerült tegnap elbukni 40k-t élőbe 100-200 on. Ebből 10k tiltre ment el. No com
Aztán ma sikerült 300$ minuszt csinálni neten. Husos. Ok ebből 200 dolcsi totál cumi ütközés sorban:
4x over párom vs flop set
AJX boardon AJ 2 pár vs AA.

Egy tuti saját faszságból ment el 50$

Tuti nem játszottam amúgy rosszul amúgy, csak szopatóra jött ki a kártya.
Azt hiszem ez benne van az újfajta játékstílusomba...hyper szuper mega giga agresszív.
Példákat is hozok. Először is nagyjából a handek 60% BSB azaz button sb bb vagy high jack még. Körfold és ugye akkor majd jól beemel hátulról. Emiatt kénytelen voltam beaktivizálni a preflop 3 betet az értelmesebb lapokkal... A9 is az.

Aztán rááltam a csekrézre nagyon erőteljesen. Erre egy példa:
ANTES/BLINDS
Gizdalord posts blind ($0.50), J_Doe posts blind ($1).

PRE-FLOP
Jer1ch0 folds, RebelDeSwann folds, Dial P folds, markus20021 folds, tristness38 folds, jabba7805 folds, ThaArqui bets $4, Gizdalord bets $9, J_Doe folds, ThaArqui calls $5.50.

FLOP [board cards: KD,6S,JD ]
Gizdalord checks, ThaArqui bets $10, Gizdalord bets $41 and is all-in, ThaArqui folds.

TURN [board cards: KD,6S,JD ]
Gizdalord wins $69.

Kb biztos hogy az ember meg fogja betelni. Annyira agron tolja mindenki aki nem tight fos hogy az fáj. Amúgy egy sima pot sized reraise mert úgy éreztem, hogy preflop is el akarta már dobni de meggondolta magát, de ha én nyitok bele akkor meg rámbassza 50% eséllyel, szal inkább legyen már fordítva. Egyébként is lyuksor+runner runner=5,5 out.

Másik ami egy gyöngyszem. Előljáróban annyit, hogy 2x csináltam a csávó ellen. A 2. ban 15$-t visszaadtam ebből, de legalább lett note-om hogy mekkora a pothoz viszonyítva nálla a value és mekkora a blöff.

Ez a hand minden előzetes tudomás nélkül megérzésre / ráérzésre alapult. Tipikusan az amikor olyan readem van az ellenfelemről, hogy az ő szemén át látom a játékot és magamban mondom a gondolatait.

utg+2 vagyok. Változatosság kedvéért emeltem 4$ ig 68s el. Amit egy ember adott meg hátulról.
Flop comes KD,9S,9D Úgy gondoltam hogy ez nem jó flopp nekem mivel, nagy eséllyel van nálla király vagy A magas, vagy egy poket pár, GYK minden ver. Elcsekkoltam, hogy majd eldobom az emelésre, mivel a pf callja csak erős lapot jelenthet sztem ellenem legalábbis (68s)
Elcsekkeli ő is. Na itt bevillant a sziréna,h ogy valami nem kóser. Turn 3s. Hop, van egy flösdróm is. Belenyitottam egy gyenge vagy épp value nagyságú fél kasszát ami 4,5$ volt. Ekkor a csávó kis gondolkodás után még rátett 8$-t evvel 12,5 re emelte. Itt gyorsan kikalkuláltam hogy nem teljesen jó az oddsom a callra, de annyira bűzlött, és megjelent egy foszlány az agyamban hogy AQ...lehetett volna AJ is. Megadtam. Turn 8h. Elcsekkeltem és bemondtam azonnal amikor agyalni kezdett az opponent hogy "hogyan nyerhetem ezt meg" pontosan egy akkorát betelt amit vártam tőle. Rákúrt 20$-t én meg instacalloltam a 8as párral és vittem AQ ja volt

Itt a hand tisztábban

PRE-FLOP
DodgyFish6 folds, Gizdalord bets $4, J_Doe folds, .Lars folds, rentziospan folds, RebelDeSwann folds, zzilver calls $4, ThaArqui folds, QueenKoong folds, wutzge1 folds.

FLOP [board cards: KD,9S,9D ]
Gizdalord checks, zzilver checks.

TURN [board cards: KD,9S,9D,3S ]
Gizdalord bets $4.50, zzilver bets $12.50, Gizdalord calls $8.

RIVER [board cards: KD,9S,9D,3S,8H ]
Gizdalord checks, zzilver bets $20, Gizdalord calls $20.

SHOWDOWN
zzilver shows [ QC,AC ]
Gizdalord shows [ 6S,8S ]
Gizdalord wins $71.50.

Nehéz lesz ezt egy fél évig csinálni.

Edit:
pont az I re ma AK vs AA pf all int is bebuktam 1v1 ben!

Edit 2:
Összetörtek megint lelkileg :S 1 full nap kellett hozzá. Sikerült bebukni minden 50-50 all int. Kb 4-5 öt. Behúztak sok sok 20% ot. Szétzuhantam lehúztak készvagyok :S Abba is hagytam a francba. Kb több 100 dollár ment el ma arra hogy belimpeltem poket párokkal és megadtam még 3$-t erre több mint 100 ment ki, és semmi nem jött vissza. Szetem AA val és KK val volt csak. Kb 100 poki párból 3 setem volt egész nap 8 asztalon.
Lehet nem megyek egyiptomba.