2010. augusztus 31., kedd

Lebukott élő magyar pókeres csalók

Na hi, ezer éve nem írtam sok minden történt.

Ami engem illet, full élő vagyok semmi net. Terv van haladunk. Volt a póker tábor, amibe volt egy előadásom. Azt mondták, jó lett, van hanganyag, majd ha megvan akkor fel kerül valszeg.

Szóval a cím. Mindig hall az ember érdekes dolgokat, és mivel én nem netes kocka vagyok, hanem benne vagyok az élő forgatagába, úgy gondolom, hogy tudok hozni olyan híreket, amiket egyrészt nem találtok meg sehol a médiában, másrészt nem túl népszerű dolgok. Van most hirtelen kettő is.

Az egyik az élő Rake csaló termek. Megpróbálok nem nevezni neveket meg helyeket. A lényeg, hogy van BP-n is meg az egész országba pár helyen (főleg mert ugyan azok csinálják általában) a nagyobb game-ken ahol mondjuk 200k a beülő. Azt csinálják az osztók, hogy folyamatosan nyúlnak le a potból. De nem keveseket hanem 10-20 ezreket. Akik ezt kiszúrják, azoknak adnak "rake back"-et ami úgy néz ki, hogy vált 150 ért és kap két kilót mert tud róla. Aki meg nem tud róla az a hal. nagyon gáz mi? Ők még operálnak. De van a másik ami sokkal komolyabb:

Nekik se akarom leírni a nevüket, mert elég népszerűek meg jó pókeresnek tartott emberek úgy kb mindenki által. Csináltak ők is jó kis privi játékokat, és használtak hozzá kontakt lencsét. Sokáig bírták aztán a végén, annyira idióták lettek, mint a netes csalók, hogy J magasal csalloltak le all int meg ilyenek. Annyi, hogy a kártyák meg voltak jelölve, amit csak a lencsével lehetett látni. Álítólag sokáig bírták és miliárd körül kaszáltak vele. A lebukás meg annyi volt, hogy az egyik embernek gecire feltünt (a szerintem tök átlátszó és szar duma), ugyan is azt csinálták, hogy a floppot előre kirakták mindig fejjel lefelé, és ha megkérdezték mi van, azt mondták, hogy vegasba is így csinálják. Azért aki benyeli ezt ekkora téten az komoly. Szal az egyik figura ki tudott csempészni egy lapot, amit aztán töviről hegyire átvizsgáltak és így buktak meg. Az osztó lett a bűnbak akire rá lett varrva. A két játékos sorsa pedig, az egyikőjük Vegasba menekült, a másik meg előzetes letartóztatásba helyeztette magát és háziőrizetbe ül, hogy ne öljék meg. Meg persze testőrökkel járnak.

Én ezt hallottam elég sok és komoly forrásból, hát igen a póker az ilyen. És ami a netes poker elterjedésével nőni fog, az a naív idióták klub-ja akik minden gondolkodás nélkül elfogadják a tényt, hogy minden játék teljesen tiszta és nincs semmi csalás ;) Hajrá nektek, biztos csak a bad beat-ek meg a coolerek miatt fogtok veszíteni