2008. március 3., hétfő

Edit

Előző posthoz.
Valószínüleg az is közbe játszk, hogy Viki ultra feszes tervét követem, és mivel az asztalok 95% ultrafeszes ezért nem lehetek alapból nyereséges, mert nincs fish, ahogy Rikk is írta és tight asztalon tight play nem lehet nyereséges eléggé. Ezért ma játszottam azt hogy a harrington könyvbe leírt top 20-30% os lapokkal buttonról és kisvakból vegyesen kiegészítettem és raboltam. Azért alakult ki hogy j7 el szívtam.

Az is sokat számít biztosan, hogy sok balszerencsés partim is volt emellé és megremegett megint az önbizalmam. Ugyanakkor tudom, hogy nem játszok alapból szarul mert élőbe meg nyerek, monjuk elég rendesen feszeskedek ott.

Ami szintén nagyon kéne, hogy menjen az az edzés ami most kimaradt egy jó hónapig majdnem, mert beteg lettem, aztán meg vizsga volt, amire ezért nem mehettem el. Holnap lesz első edzés. I'm looking forward to it.

Amúgy megkértem Vikit meg Zsoltot hogy segítsenek picit. Zsoltttal megnézzük egymás játékát majd.

Mottó a mai napra: úgyis megjavítjuk magamat :D

Noiq no chance

3 ütközésem volt. Megyek is el itthonról. Sb ből kiegészítek j7 el. bb csekkel. 2 párt floppolok megbetelem. Emel 3x et vissza. Adom. Utána lejött egy sordraw lehetőség. Sorhúzóra emelt sajna floppon :S
KK val emelek pf K4 adja. a két négyesbe floppon nem láttam veszélyt. Valaki megtanítana pókerezni? :S úgy érzem teljesen elfelejtek!
qjs el kiegészítem a vakot flop K magas flös. A7s kivégzett, úgy hogy egy short stack is bent volt őt allineltettük be floppon és én turnon nyomtam meg ahogy elvileg kell.

I am crying for help. Viki mondj valami bölcset légyszi. Nem jó valami :(

Feb

keretelés nélkül 0. Mint mindenkinek a tanodában :) Biztos fura erők hatottak magyarországra, hogy ennyire mindenkinek nulla lett.
Nl100 on rájöttem hogy hülye vagyok és az ottani buktát visszaszedtem nl50$en. Ez a nagy story :)