2008. december 10., szerda

Újabb rekord

3-4 hónap után ez volt az első olyan napom, amikor úgy jöttem haza ( mikor már hazaértem tudtam hogy valsz nem megyek sehová) hogy lesz időm magamra. Tudtam végre neten feszültségmentesen játszani, úgy hogy letudtam a zh-t nincs több meló. El is ment vele szépen az idő toltam egy elég hosszú sessiönt 4 órát kb talán öt. Jól sikerált. Igazából írtam már előbb is, hogy most érzem a netes pókert, nagyon szépen kerekednek a jegyzetek az összes játékosról. Lassan már a jegyzetek olyan tágak, hogy azokról írok summa jegyzeteket. Nagyon faja. Nem volt nagyon lapömlésem, de nem panaszkodhatok. Talán oszottam egy bad beatet (bár nem hiszem) és egyet tutira
 kaptam legalább.
Eszembe jártak azok akiket szeretek, akik szeretnek. Végig szólt a zene. Volt queen, volt rhapsody, quimby, T.I., minden féle. Énekeltem is néha táncoltam is közbe. jó volt.
3 asztalon toltam, kettőt én indítottam be heads up-pal. Nah lényeg a lényeg best 1 sessiön-ös plusz 1320$

Köszönöm!

Nagyon hülye vagyok mostanában élőben. Ma különösen nem ment, nem tudom, hogy miért. Aztán később megnéztem a mailjeimet, és lehet meg van hogy mi volt ami miatt alapból szarul éreztem magam, és ha az nem is akkor csak szimplán nem vagyok elég összeszedett live-ba.

Egyet megtanultam: ZH előtti este nincs póker! és ha neten van jó játék akkor inkább azt tolom.

Elég hamar hazaértem, még éjfél előtt. Sajna a hónap ratyi: Live -170k (online -600$ volt tegnap de most már kis plusz). :S Neten is hülye voltam egy darabig, de ott azért hamarabb ráeszméltem a dolgokra. Most a netes játék megy jobban. Egyszerűen nl200 ezerszer jobb mint a live 100-200. 200-500 még elmegy, de most lehet net lesz picit jobban. Mondjuk előző hónapba is volt netről 8,5beülő plusz.

Ma találkoztam pár ismerősömmel Live. Indult egy elég elit hely, egy hajón. A Krisztián csinálja a mókát. Jól estek a szavai. Aztán a Darabont Gergő (kártya magazin főszerkesztő) is arra járt. Bemutatott egy ismerősének, aztán mikor kiesett versenyből beült cashezni. Azt mondta, csak azért, hogy játszhasson velem. Jó arc volt. Látta, hogy kivagyok eléggé póker ügyileg, és adott bíztatást és kedves szavakat. Jól esett ez is, és jó volt egy értelmes emberrel játsznai végre.

Utána meg olvasom a fórumot és Csajbi olyan jól megfogalmazta a póker-t a számomra, amit nekem jelenthet, vagy, hogy hogyan is csinálom:

"Ő, bár nem ismerem még annyira, de úgy érzem úgy pókerezik, ahogy az életét is éli. Abban van izgalom, szenvedély, van benne ÉLET. Minden partiban használja minden tudását, mégsem partiról partira játszik, mert az egész verseny, session, karrier egy irányba halad."

Wow ez is tök jól esett.

Tök jól esik, hogy tudom, hogy a Kriszti támogat ebben (is) és büszke arra amit csinálok.
Ez rengeteget segít.

Nagyon örülök, hogy írhatom ezt a blogot, és vannak akik olvassák. Nem véletlenül nincs kint ilyen hülye számláló. Nem akarok versenyt vagy kihívást csinálni belőle. Örülök, hogy írhatom, és jó ha akad akár egy olvasója is.

Köszi az eddigi figyelmet és kommenteket és mindent. Úgy érzem nagyon spéci, és jó szakaszában van az életem...sőt azt hiszem, mostantól az egész életem ilyen! :)