2008. december 15., hétfő

Ego Burst

Kell ilyen is :P

Voltam a hajón 500-500 at tolni mert már rég elérkezettnek tartom. 100-200 on nem tudok komolyan venni már semmit ami gáz azért mert sokba is kerülhetne, viszont így 500-500 on jó volt.

Short handed játékot már elkezdtem gyakorolni a neten. a Hu-tól kezdve a 4 személyest meg 6 személyest is.
Na hát ez most short handed volt 5 és 6 fős játék.

Az volt a baj, hogy nem bírom a short omahát de dealers choise volt és 60 leosztásból 50 omaha volt. Vesztettem is benne egy beülőt, de holdembe visszajött.

2 jó party volt. Egyszer emeltem JTs-el egy 3bet-et. 3k-t hívott az állandó emelő, nem minősítem a játékát Olajos T. 1 call én rátoltam 10k ig. Flop TTJ. XD Checkeltem persze belenyitott. 1 dobás rátoltam maradék 15k-t kb megadta (sztem 75% AJ 25% QJ v KJ volt nála)

De az igazi csak eztán volt. 5 handed. Baromi jó image-m volt. Nagy kasszákat nem nagyon vittem viszont nagyon szépen szedte magam fel a kis 5-10k-s kasszákból. Megint agymenést kaptam és úgy döntöttem (magyarul mix up) hogy 46s-el emelek utg (3rd best pos) 4k ig hívtam 3 ig akartam volna. mind1. Olajos megadta. Flop 224. Rainbow. Betelek 6k-t amit ad gombról. Tudtam, akármi lesz a turn ha elcsekkelem ezt megbeteli még riveren is. Elcsekkeltem hát a turnt ami a második kör volt egy kör hetes. Bele is rakott 20k-t Amit insta calloltam. River kör öt, amit elcsekkeltem és beletolt 30k-t amit szintén megadtam és vertem a Q high-ot. Életem második legnagyobb kasszája (120k) egy négyes pár hatos kickerrel... Tetszet.

Aki ismeri ezt az embert az tudhatja, hogy ez milyen lehetett neki. Nem engedett el persze az asztaltól, mikor mondtam kb 1 óra múlva hogy lassan megyek még 10-15 perc, mondta, hogy még maradnom kell 1 órát. Mondom jó. Hulla fáradt voltam reggel 7 kor keltem 3 óra alvás után, életem egyik kulcsnapján (saját belső fejlődés) estem át és akkor még itt maradnom kell. Mondtam nekik, okay legyen nem kötekszem. Card dead lettem azon nyomban. Omahában! Utána elkezdtek oltani, mikor megjött a Robi, a másik ürge akit Budapesten a termek 90%-ból kitiltottak már. Első 6 partiba pot, volt a szava omahába. Ha nem ő akkor a másik, szal ebből is elegem volt, fáradt is voltam card dead is és nagyon durván próbáltak utazni rám. Persze, hogy dacoltam vele. Ilyen feszes nem voltam még. Nem tetszett nekik és mikor sérelmezték, mondtam, hogy én már rég elzúztam volna, hülyének meg ne nézzenek úgy se szórom vissza. Nem is szórtam, sőt ráültem. Aztán eljöttem a fenébe. Nagyon unszimpi volt ahogy viselkedtek ott páran, de ez van.

Volt egy jófej srác aki tudott is játszan. Gyakorlatilag szavak nélkül felosztottuk a játékot és pakoltuk ki őket. A szép az, hogy ezt nekem egy külső szemlélő mesélte el, hogy vicces volt látni, hogy a három ember az asztal túloldalán gúvadt szemekkel sóvárognak a stackjeink után, hogy hogyan tudnák megbontani. A vicces, hogy mindketten a sráccal most voltunk elősször és totál fishnek
képzeltek minket, és engem biztos még most is annak tart, de csak a hülye nagy egoja miatt. Én nem szedtem sok pluszt, csak 50et, a másik srácnak ment mert, sokkal jobban jöttek a lapok neki omahába és perkálták neki.

Élveztem, hogy sh volt élveztem, hogy újra éreztem, hogy van tétje a játéknak. Jó volt, megyek még majd ha tudok.