2010. július 14., szerda

Gondolat maszlagok

Annyi minden van hogy nem is tudom hol kezdjem. Nézek sok poekrt a neten. Mármint poker adást. Próbálom azt csinálni, hogy telleket kapok el playerektől. Egyik legnagyobb ami halál vicc Johny Chan-es WSOP-s győzelme mikor checkeli a rivert. Benne van apoker arcokba is. :) Nézzétek meg a fejét. Ha ott valaki ismerte volna a telleket normálisan akkor nem blöfföl stacket bele :) Na mind1. Van csomó ilyen.
Meg avval, főleg a durrr nál, hogy megpróbálom kitalálni mekkorákat fog hívni ha barellezik, ha value betel melyik utcán. Persze úgy könnyű hogy látom a lapját de kezdetnek nem rossz.
Sok Interjú is van. Mekkora kamu szarok azok. Főleg a heads up championship-ben. Végig néztem 3 full-t és mindegyikben csak azt hallod, hogy hát mákom volt nekem jött a lap, pedig nagyon nehéz ellenfél. A vesztestől meg, hogy hát ha valaki akkor ő megérdemelte, nagyon jól tolta respect etc etc. halál fos, mint ha nem is lenne értelme az egésznek, ezt mondogatja az összes. Hol van a tűz meg minden, igazság stb. Senki nem érzi magát favoritnak vagy mi a fasz? Mint a forma egyben mikor meg van nekik előre mondva, hogy hogyan kezeljék az interjút. Az egész egy szar álarc, és most már nagyon látványosan kontrolálva van, image managerek által kb. Egy jó volt összesen. Mikor egyikőjük bemondta, hogy "megeszem akalapom, ha nem győzöm le ezt a feszes faszt" :)
Amúgy Eric Sidel geci jól nyomta amit tolt. Nagyon pro. Az első akinek nagyon bejött a játéka :) Scotty Ngyuen meg mekkora szar :) Sry. Egyrészt hibát hibára halmoz, infót szórja mint a vetőmagot és nagyon rosszul tolja. De nem gáz XD Ivey ellen vissza jött valami 2500 vs 78k chip arányból és megnyerte azt ott. Na mind1. Persze ott is mindenki mondta hogy jól tolta meg mitom én. Wle
Jajj van egy jó handem. Én is Hu-ztam full ring asztalon. Light 6 bet XD (csak hogy én is írjak ilyen nagy szavakat) : A8o nl 50 en. raise to 1.5 Ellenfél reraise to 4.5 Ez itt standard volt neki ezt játszotta ellenem mikor emeltem sokszor. Én rerais to 14$. Agyal. miközbe agyal mondom magamba, hogy most fogja kitalálni, hogy és spielelek ellene és megpróbál még 2 szintel feljebb menni és emelni fog. Erre miniraise-lt ami nekem halálos give away volt, hogy tök szar gyenge semmije sincs csak beróbálta. 25 ig emelt én all in 50 és insta foldolt. Volt blockerem is XD
Amúgy hányszor lehet, nut full vs quadot játszani úgy hogy nonstopp én vagyok a full? Van eg ybeton. Flop set nekem 88 al. 68J-n. Mondom cool csekkel hívok adja. Mondom ez valsz set (csak avval jön) turn 7. Csekkel, hívok, mert tudom, hogy riverig csapdázik a settjeivel. Adja csak river J. mondom kira emelt volna Jj vel tán csak, és donk all int tol. Call mondom a 66 od most úszik... faszt JJ Meh.


Úgy néz ki jövő héten vissza megyek élőzni. Kis pici mini szinten még míg vissza rázódók és lesz roll. Egyelőre 50-100 :) tudom vicces. Meg az is, hogy én hallottam olyat, hogy minden igazi pro egyszer tönkre megy. Hosszú story hogy miért de most kezdem előről, és jobb így 22 évesen mint később sztem. Érzem az erőt.
Készen állok. A net felkészít egyre tuti: Viseld a bad beateket. Ennyi szar egy egész élet alatt nincs ha az ember élőbe tolja, szal verhetetlen lesz a tűrőképességem. Van egy jó mondás: Give the pain and take the pain. Erről szól. Ha nem birod úgy is megtörsz és elbuksz mindent. Jókat röhögök mikor realizálom mások fájdalmában, mikor le két outolják etc, hogy milyen majmok vagyunk és ezt csináljuk nap mint nap és még azért nekem is fáj néha kicsit egy rövid ideig, és jól kiröhögöm magam.

Huh most ennyi, a lelkizősebbe nem akartam bele menni azt majd egy külön postban. Jó volt ez az elmúlt másfél hét. Pupák szabin volt, voltunk strandon párszor, Velencei tónál, szét fagyiztuk az agyunk (nem csak azt XD) és minden kira volt. Poker tökre a háttérbe szorult, de most majd előrébb kerül mert míg melózik én is tudom nyomni. Mondtam is neki, hogy nem döntés igazából ,hogy találka e vele, vagy póker :) Jó persze van nagyon kevés kivétel mikor a poker kell de azok extrém helyzetek 1-1 alkalom. (pl bonus idő vége felé még sokat kéne tolni hogy kijöjjön, vagy vmi nagy verseny ilyenek)

Huhu várom már ezerrel az élőtt!! RELEASE ME!!!!!!!