2011. augusztus 28., vasárnap

Fényt kaptam

Az a baj, hogy ez annyira nem poénos leírva, meg úgy, hogy nem vágjátok a story-ját de kb az a lényege hogy party van. Riveren a kacsa megadja az all int, mutatnak elveszti valami szar ellen: "néézd meg bazmeg. Ezt nem hiszem el. Ez is fényt kapot. Hogy adhattad meg evvel a 15 ezret preflop. Fényt kaptál mi?" :D:D

Nah és én is fényt kaptam végre. Ahogy kijöttek a flopposok, már éreztem, hogy javulni fog a helyzet, és ez mára jött át realitásba.

Toltam 57 es tourt. 256 ból 60. lettem kb. Szar :S Igazából baromi jól toltam. ALl in showdownból 1 50-50 et nyertem és buktam sorba 70-30 70-30 60-40 30-70 30-70 Asszem ennyi kb. Ezek voltak a pre all inek. Még a preflop showdown részen kell javítani. Aztán casheztem, és baromi jó volt. Nem nyertem űber sokat csak éreztem, hogy elmúlt ami eddig volt, hogy ha bemegyek lapokkal amikkel jó bemenni akkor engem is el tud találni a flop néha úgy ahogy kell meg ilyenek. Baromira bele lendültem.

Örültem neki, hogy láttam kópéékat (Zsuga Kópé Borz, Aladin, Viktor és még valaki akinek nem tudom a Nickjét de sokat beszélgettünk a 2. nap a tourokról :D ) Jó volt erőt is adtak, át is lendítettek.

Holnap jön ki Ercsi meg az Attila egy pár napra, hogy ismerkedjenek a hellyel és gyakoroljanak némi élő német nyelvet, mert novemberben jönnek ők is ki :)


Tök király