2013. november 29., péntek

Hit

Életem legnagyobb bukószériájába vagyok élőben. Pont a hónap elején kezdődött. Most már 2500 minusznál járok. Innentől kezdve vallás az egész. Hiszem azt, hogy egyszer jórafordul.

Megfogadtam mindezek közben, hogy nem beszélek többet a pokerről pokeren kívül, főleg nem a bukókról.
Én megtettem mindent. Átrágtam iszonyatos részletességgel a hand tipusokat melyikkel hogyan mit minden meg van, iszonyat türelemmel játszok, de iszonyatos szériám van. Nem fogok példákat írni így is az van, hogy valszeg azt gondolják majd, hogy én csinálom rosszul, vagy hogy hülye vagyok, vagy hogy nem az igazat írom...nem is akarok meggyőzni már senkit. Ha nem bírsz 10 90% ból egyet se megnyerni akkor már csak a hit marad...
Így vagy úgy vége lesz. Ha ez folytatódik a kövi hónapban is, a hónap végével haza költözök a gecibe, megtanulok otthon németül, és majd vissza jövök valami nyomi robot munkát csinálni minimál pénzért, mert nem tudok mást tenni, elfogadom ha ez a sorsom, és majd megtalálom az életemben az egyensúlyt azon az úton.

Én hiszem, hogy pokereznem kell, az se véletlen hogy az előző hónap olyan nagy plusz lett, mert ha nem lett volna az lehet már most végem lenne. Azt is hiszem hogy úgy is el tudom érni az életemben az egyensúlyt, ha a pokerbe maradok, és elkezdek nyerni.

Ennyi.

Nem hiszem hogy lenne miről írnom az elkövetkezendőkben.