2020. augusztus 1., szombat

Retardocide

Szóval szembe jött megint egy agyrém ami felforralta a véremet. Megint csak álfeminizmusról dumálnék, meg a hasonló mintán megképzet érdekeket és értékeket hazudó mozgalmak rejtett és öncélú és a társadalomra káros érdekeikről.

A legeslegnagyobb bajom az egésszel, hogy ugye nem arról szól, hogy egyenjogúságot harcoljanak ki maguknak, hanem többlett jogokat az egyenlőség hazugsága alatt illetve hogy a kultúrális narratívát olyan irányba tereljék ahol férfi=bűnös nő=áldozat. Erről már írtam itt:
és lett is belőle egy jó vita a FB kommentek között itt:
hmmm nem tudom hogy lehet belinkelni. A fentebbi link címén lett postolva a FB feedembe pár képernyőt kell csak legörgetni mert nem baszom tele általába mindennel XD Jó vita volt 54 commentel.

A szó ami miatt kiakadtam a Femicide. Ugye a genocide-ból találták ki ezt a fantázia szót. A genocide az népírtás. Amit a nácik csináltak meg az oroszok, vagy akár a 90-es évek Bosnyák mészárlása itt tőlünk nem messze. Na és erre jön ez az alter feminizmus, ez az álfeminizmus, ez a szenzációhajhász, hatalomvágytól túlfűtött álfeminista járvány és egy újabb szóval gyarapítja a fantázia áldozat és elnyomó szótárát. Nézzünk is bele mi van ebben a szótárban:

Férfi rossz:

Manspreading: Amikor egy fickó nem összezárt lábbal ül a buszon (mert anatómiailag szar neki), vagy metrón és ezzel elnyomja a nőket

Mansplaining: (Explaining szóból ami magyarázni-t jelent) Amikor egy férfi egy nőnek magyaráz valamit és ezért alapvetően egy lenéző, derrogáló viszonyba helyezve a magyarázat hallgatóját, mert pinája van. Fontos megjegyezni, hogy a lenézést az határozza meg, hogy az áldozat nő legyen. Amennyiben férfi, vagy gyermek, úgy ez csak simán magyarázat, de ha nő és ez neki, vagy bármelyik szemtanúnak nemtetszik akkor innentől ez egy elnyomó bűn.

Ez egy fontos aspektusa ennek az idióta újkori világnak. Nem számít a kontextus, nem számítanak a tények, csak az érzés és az interpretáció. Ha valaki valamit valahogy értelmez (sértőnek), akkor az úgy van és semmi más nem számít (ha nő vagy, az álfeminizmus esetében). Ez lassan proliferál kifelé a politikába és aztán a hétköznapokba is, ami miatt amúgy papoplok már egy ideje, hogy nem szabad hagyni az ilyen faszságot és ellen kell tartani mert el fog fucking terjedni.

Szóval van egy nagyon valós és rémes dolog. Keleti retardált "vallásban" (inkább csak kifogás, hogy elnyomják a nőket, meg megtartsák a hatalmat akik hatalomba vannak...mert nem csak vallás hanem politikai ideológia és államigazgatási rendszer is...Iszlám) szokás nőket ölni "mert csak" alapon kb. Megsértette a becsületem ezért jogosan megölhetem. Valami ilyesmi. Rémes, harcolni kell ellene. De szerintem az, hogy erre a fentebb leírt álfeminizmus megpróbálja a brand-jét rányomni az által, hogy feltalál egy új szót amiben a nők az áldozatok roppant módon irritál és bosszant és rávilágít az egész álfeminizmus hipokráciájára:
Az egyenlőség nevében bárkit elnyomhatunk

Welcome to reality. Ez nem csak a modern kori álfeminizmusra vonatkozik hanem az összes egyenlőség nevében jó maggal rendelkező mozgalomra mint a melegekre is pl, amit aztán elferdítenek állandóan és a vége az, hogy ő ha őznek gondolja magát (hazudja magát) akkor te nem is kritizálhatod, hogy mekkora fasz, mert te evvel őt megtámadod és elnyomod (ismerős tematika?) és ezért nincs jogod felszólalni, vagy véleményt alkotni....mert egyenlőek vagyunk! Nem megyek bele ebbe jobban ez is egy hihetetlen story. Röhögsz rajta, de ha (nem ha mert már azok vannak)a Youtube-nál meg a FB-nél ilyen emberek hatalomhoz kerülnek akkor pontosan az lesz mint most, nem mondhatsz, készíthetsz videót, írhatsz le csak úgy bármit, mert le fogják törölni mert "sértő". Lényegtelen, hogy tényszerű megállapítás, vagy tudományosan bizonyított tény. Sértő, tehát cenzúra!! Ez is jelenleg is történő dolog, csak még nem érint valszeg olyan témákat amik téged érdekelnek...MÉG!

A lényeg az, hogy mindig egyenlőséget prédikálnak és vasököllel próbálnak közbe elnyomni. Visszatérve a témához: Tehát az a baj, hogy van egy valós probléma amit elkezd behálózni ez a hatalmi csoport és a saját érdekeikhez torzítani a narratívát mindig 1-2 év alatt max.

Mi is a bajom a Femicide-al? Az, hogy egyenlőséget prédikál de kitalál egy szót, hogy megkülönböztesse az áldozatot nem szerint. Mi a fasz ez?
A hitler jewicide-t csinált, az amcsik meg Indicide-t? A háború meg manocide?!
Mi értelme van annak, hogy a nők ellen elkövetett gyilkolásnak, ÉS CSAK ENNEK külön nevet adunk. Ez annyival rosszabb mint bármilyen más népírtás, hogy külön név jár neki? Lófaszt! Csakis azért mert politikailag motivált a csoport aki ezt végzi és ennyi.... a vicc az, hogy a ploitikai céljaival azonban az nem esik egybe, hogy ezt különösebben megváltoztassa, csak egy jó lehetőség, hogy a nőket áldozatként pózoltassa, mert ezek a nagy álfeministák aztán amikor rákérdezel, hogy miért nem ott harcolnak ahol szó szerint nincsen joguk a nőknek dolgokhoz mint a férfiaknak (Ellentétben európával) akkor azt mondják, hogy nem vagy elég toleráns, hogy nem fogadod el a másik kultúráját, meg vallási szabadság, meg bármilyen másik kifogás. Vannak emberek akik küzdenek az ottani nők jogaiért, de azok soha nem ezek a lenyírt festet hajó véresszájú idióták lesznek, akik az arcodba másznak ha rájuk nézel és akiket nem  baszott még pofon senki, hogy rájöjjenek hogy a hülyeségüknek is van határa és a tetteiknek következménye...

...valami hasonló is rémlik a kommentek között anno, hogy nőt megütni bűn és érvelt az ember hogy a körülmények lényegtelenek. Mondtam neki hogy pont csak a körülmény számít mert ha lelősz valakit az bűn, ha lelősz valakit aki le akart lőni az meg önvédelem. És ez egy agymosott feminista volt aki észre sem veszi a saját indoktrinációját és pontosan bemutatta amiről papoltam. A körülmény, a kontextus semmit se számít csak az érzés, meg a narratíva.

Tovább mennék kicsit másabb irányba a téma mentén. Nyugaton (nálunk is) a nők egyenjogúak a férfiakkal. Ugyan úgy végezhetnek bármit amit egy férfi ha képesek rá. Erről nem lehet vitázni. Illetve lehet és hamar kiderül, hogy igaz. Anekdotális köcsögségek vannak, de mind két irányba. Sose sírtam, hogy apár volt főnököm szemét patkányok voltak mert nekem faszom van nekik meg nem. Azt mondtam csak jogosan, hogy ők szemét patkányok akik szembe köpnek és hátba szúrnak amint nem úgy ugrálsz ahogy ők fütyülnek és hajlandóak a megélhetésedtől megfosztani mert gátlástalan férgek: Szilvia, Edit. Nem azért mert nők, hanem mert hulladék, kapzsi hatalomra éhes szar alakok. Így kell szerintem megítélni a dolgot. De a mai világba ha a nemeket felcserélnénk a párbeszéd is azonnal megváltozna és új alakot öltene...ami szerintem egyértelműen bebizonyítja hogy a diskurzus, az álfeminizmus iránya hamis, és végkép nem objektív.

Szal anyukámmal is beszélek erről sokat mert felhozza és mert szopja befele a neten lévő hülyeségeket, és neki magyaráztam el pár olyan dolgot amiről senki nem beszél mert a nők nem tudnak róla a férfiak meg nem hisztis kurvák és elviselik, hogy az élet része. Fizikai dolgok, bunyó etc.
Ugye az álfeminizmus egyik alap pillére, hogy polarizál és a nők az áldozatok és soha semmilyen más dolgot nem vizsgál mert azonnal kiderülne, hogy nem a nőket nyomják el, hanem vannak elnyomók és elnyomottak, és nemtelen az egész mert férfi férfi között meg nő és nő között is ott van, meg nő is elnyom férfit, de azon oké röhögni mert a morális iránytűt közelről se ismerik....

Szal meséltem anyukámnak azokról a cuccokról amire nem is gondol miközben az agymosó cuccokat olvassa és ahogy tettem fel a kérdéseimet és cáfoltam meg az ő kijelentéseit (mint pl hogy nincs fizetés különbség a férfiak és nők között...vagyis van, de az azért van mert a férfiak odaállnak a főnök elé fizetésért a nők meg nem és ezért kihasználják őket (nemtől függetlenül mindenkit kihasználnak, de biológiai alapokon a nők statisztikusan többször fognak nem kiállni magukért egy konfrontációval és elfogadni ami van) a férfiak többet és keményebben dolgoznak....mert a nők meg családot szeretnének és a kettő nem fér meg a kapitalista pénz=siker hazugság világában)
A lényeg, hogy a végén azt mondta, hogy "nem tudom, de úgy érzem" és akkor hívtam fel a figyelmét rá, hogy evvel felszínre került a dogma. A hit. "Azért mert csak" és mondtam neki, hogy ezt boncolgassa és vegye észre hogy vallás és nem tény, vagy esetleg találja meg a forrását, hogy miből származik, (legtöbbször önfeláldozás, valami személyes megbántódás) és jöjjön rá, hogy nem szisztematikus elnyomás nemre kiélezve hanem egyéni élményen alapuló vagy általános elnyomás nemtől függetlenül.

De lassan már ott tart a társadalom, hogy az ilyen dolgokat már felvetni is bűn és ennek a narratívának a mentén evvel leállni vitatkozni derrogál és olyan alantas, hogy aki arra a szintre lealacsonyodna, hogy esetleg párbeszédet indítana ez ellen, azt már ki is tagadták a szektából. Tehát a valóság nem számít csak a narratíva van és a szubjektív valóság.

Hah miközbe keresem a képet a bejegyzéshez láttam, hogy ugyan ez a sablonos sémája a Fat shaming / body acceptance-nek. Ugye nem azért dagadt mert egészségtelenül él, sőt nem is egészségtelen a dagadtság, hanem azért ilyen mert ilyennek szereti magát és ha azt mered mondani, hogy ez egészségtelen akkor te elnyomod ezzel őt....de legalább ez a hülye csoport beledöglik hamar a saját hülyeségébe!

Na meg is találtam. Jól összefoglalja amiről írtam:

"Lovagiasság amikor tetszik neki, szexista amikor nem"