2009. március 20., péntek

Hogyan tovább

Hát eldőlt.

Kimarad a suli. Ez a fél év minimum. Meglátjuk mit tudok kihozni ebből a félévből.

Mostanra sikerült megtalálnom az optimális időpontokat az élő játékra, felmérni a terepet.

A kitűzött havi 1 misi szinte tuti, hogy nem lesz meg. Kicsit ambíciózus volt.
Ebből fakad, hogy ráébredtem a 200k/hét is durva egy picit, bár még full hetet nem tudtam játszani. Majd kövi héten már meglesz. Amit elvárok mostantól a heti 150k.

Online póker pihenő pálya marad, nem is próbáltam azóta, csak láttam Andrist. Vicc :) You all know. Mind1

Live szívtam ma egy kört. Nemezisem szokás szerint kimákolt. A csávó aki 4% majd 16% al 1 nap alatt 2x kipakolt. most is sikerült nek 20%al:  Preflop limpelek KK val, és button emelés 1200 at tovább repítem 4200 ra, amit megadnak 2en. Flop comes Q42. Bele donkol 8k-t. Én vissza emelek 23ig evvel kommitálom magam mert maradt még 12k előttem. (100/200) Persze easy reraise me all in AQ-val. Turn Q. Amúgy kb 1 órán belül 2x jött még QQ nak set vagy nagyobb pár ellen a két out...

Aztán egy csúnya tanuló pénz. 100-200 ról át 500-500 ra. Jött egy Zsidó fogorvos aki elég konzervatív játékot mutatott, meg egy török csóka plusz volt mége gy arany láncos pali. Hát elég agro volt a két külföldi. Egyszer neki lendültem. 3k-t emel a konzervatív playa én raise 13k. Megadja. Flop T45. Bele tolok 20k-t és hagyok 15k-t magam előtt. Beteteti velem AJo-val, mivel dobni ugye már nem dobom. Hát nyert mert A9o-m volt. Aszongyja tudtam, hogy nem lehet semmid....elég ambíciózus play callolni AJ-vel hogy hiteljen egy A-t és mikor missel betetetni velem az egészet, mert A high az egy reraised és megbetelt kaszába 100% favorit. Meglepett, hogy ilyen hülye. Kiderült, hogy csak tét kell neki, hogy elő jöjjön az idióta énje. 100-200at komolyan feljebb meg mint a hülye. Sux for me. Nem rebuyoltam mert 100k elég hamar el tudott volna égni ott, és tudom ,hogy sokkal nagyobb az edge-m ha full az asztal így máskorra marad a harc. Sokkal jobban megéri akkor újra tölteni kisebb kilengéssel.

Kicsit fura érzés, hogy így túlvállaltam magam az 1 misivel és elégeetlen vagyok holott baromi jól állok, csak nem a kitűzötthöz képest. Meh. Szal ez így nem ok. Ha már nyerek jól legyek vele elégedett.

Érdekes lesz. Várom már.

Meg a szombatot is. Baromira :D WINK