2020. szeptember 27., vasárnap

I'm coming for you!


I'm coming for you!

Kicsit össze vissza lesz azt hiszem ez, mert sokminden érett bennem, de semmi nem forrot ki talán teljesen, de mégis írni kéne már.

Az első gondolatai ennek a posztnak egy érdekes élméynből fakadnak. Oda fűzhető a kép is. Hogy jövök és megbaszlak, elkaplak és kinyírlak, leváglak lehentellek és semmit se tehetsz ellene. Pókerbe. De mégis olyan gondolatok, vagy érzelmek, vagy nem is tudom minek nevezni ezeket, amelyeket most mesztelen valójukban állítok elétek. Erről nem beszél senki, mindenki csak romantizálja, de ez a kőkemény valóság. Vannak akik így látják mint én és nyernek, és vannak akik kézenfogva éneklik a Kumbaya-t és arról beszélnek, hogy ez egy közösség, meg szeretet van és szivárvány. Reality check son!

Volt egyik alkalommal mikor toltam, hogy bekapcsolta valaki a kameráját. Van ilyen funkció, hogy 12 sec-re bekapcsolhatod a kamerád. És akkor új volt és használták páran, most már szarik rá mindenki. A lényeg, hogy volt egy fickó aki csak mutogatott, volt egy másik dagi ficko aki csak a fejét csóválta, és ahogy ezeket láttam megpezsdült a vérem. Mint annó élő pókernél. Megláttam a prédáim arcát! Mint amikor megérkezel az élő terembe, terep szemlét tartasz, eldöntöd melyik asztal lesz a prédád, kiszemeled az 1-2 kulcs figurát, nézed a stackeket meg az avg potokat, belehallgatsz a dumálásba kicsit mielőtt beülnél meg ilyenek. A Zseton csörgése és az asztalok szaga már ösztön szerűen megindít benned valamit. Zsákmány kell! Ideje vadászni.

És ez a feeling jött vissza, de igazán akkor szembesültem teljes mértékű (profi) hidegségemmel, amikor egy arab fickó kapcsolta be a kameráját, és bemondta, hogy good luck, meg hogy nyerjen a jobbik, és ott volt egy kb 5 éves gyerek a háttérbe aki good luck-olt meg lehet még valaki aki fogott egy mégkisebb gyereket. És tudod az jutott eszembe: "megbaszom az egész családot. Elpusztítalak és felfallak a gyerekeddel együtt" Kicsit para, már már gáz, de csak a pókerre kellett érteni. Éppen deep stack volt a HU amibe belekezdtünk és daráltam az embert ezerrel, és éreztem az aggóniáját, és ez éltetett. Erőt adott erősebb és eltökéltebb lettem tőle....

Azt hiszitek túlzok. Faszt! Eszembe juttatta azt amit majd egy évtizede nem éreztem mikor CG-n vágtam az embereket és aggonizáltak és láttam ahogy lassan kibillennek és tiltre mennek és tudtam, hogy jól végzem a dolgom, hogy nyílik a rés, és csattan a csapda az álkapocs és mindjárt hullik a fej!
És így vagyok mindenkivel aki leül velem "játszani".

Hozzá kell tegyem, volt egyszer miután egy fickó elbukta a lóvéját és nézegette h váltson e még rá, én azt mondtam neki (mert látszott h a family havi lóvéját játsza éppen el) hogy "menj inkább haza aludj rá egyet, a hely holnap is itt lesz ha folytatni akarod. Majdnem sikerült meggondolnia magát, de végül feltette a fizetésének a másik felét is. Onnantól pedig szabad préda, mert ha én nem baszom meg akkor megbassza más, vagy ő basz meg engem. Onnantól kezdve nincs kegyelem!
És mindezek mellett mocskos trükköket sose vetettem be, de még csak soha nem is hazudtam a pókerasztalnál, amit faszán ki tudtam használni a "mindenki magából indul ki" elven amikor a legsötétebbeknek mikor nutsom volt az arcába röhögve tudtam mondani, hogy nutsom van és rábasszam az 500bb-t és lecallolt.

Szal ez a feeling vissza jött bennem és én ennek nagyon örülök mert ez kell ahhoz hogy apex predátor legyél, hogy a csúcson maradj és dominálj!

De a ragadozók is sziesztáznak. És most kihagytam kb 2 hetet, mert fos volt a játék, nem volt jó RB sem, és a mezőny is szar volt de most indul újbol az üzem mert elkezdődik októberbe az új promó, meglátjuk jó-e, meglátjuk a mezőny is jó e, aztán nyomatom újbol a heti 5-6 alkalmas  pókerezést mert aratni kell amikor beérik a termés.

Furcsa hogy annyira nehezemre esett szabadságra menni. Próbáltam mindig magamra erőltetni, a két nap off-ot is hetente, de az is küzdelmes volt. Tudom, hogy ez kell a jó balanszhoz, de akkor is olyan nehéz volt. Ehhez a mostani két hetes off-hoz kellett 2-3 nap mire elfogadtam. Mindig ott motoszkált bennem h tenni kéne valamit, de az az igazság, hogy nem jó rátekeredni mert akkor örvénybe kerül az egész életed. És nagyon is király ez az off-on levés, és csak mégjobban megerősítette bennem az eltökéltséget arra, hogy mégjobbá váljak, hogy odafigyeljek a játékomra és fejlődjek tovább.

Elkezdtem a Spinezést június közepén. 3$-on, aztán felmentem egészen 20 ig de oda még kevés vagyok, de a játékaim több mint felét azóta 10 en játszottam. Szerintem ez kurva nagy szó és geci jó eredmény. Meg kell még erősödnöm, a rutinokat meg a táblázatokat jobban belevésni az agyamba, a helyzeteket jobban felismerni, és utána megnövelni az asztal számot mert sajna csak 6 asztalon tudom tolni, és ahhoz, hogy top top lehessek legalább 9en kellene. Szal van még munka, de a tudás halálos szerszámával a kezembe várom, egy predátor tudatos, gyilkos tekintetével a szememben amely az áldozatra szegeződött és nem engedem! Mert az enyém!