2010. június 5., szombat

The day of the AA's

Ma helyre raktam vagy két ász párt is. Funny, mert ilyen baromi ritkán van. Mondjuk valszeg azért ennyit, mert baromi sok AA ba futottam meg setbe is, szóval elég minuszos lettem. 5 nap van még a hónapból, és ezt a kis downswinget pont jól felkunkorítja majd a mostanra kijövő bonus, szal úgy néz ki sikerül az úton maradni, és tartani az ütem tervet.

A kövi hónap még tuti, hogy nl50 lesz. Feljebb majd csak 25BIvel akarok menni. Ami fontos, hogy kicsit magabiztosabb lettem, és levetettem a foldolgatós small ball play-t azért is vertem le azokat az ász párokat. Egyik mondjuk vissza emelt és jött a QQ_mra floppon és ott be tudtam teteni vele. Elárult AA volt amúgy, a másik meg limp callolt vele. Én a kis 57s emmel. Floppolok 1 backdoor+fd-t. Belenyit egy halál gyengét 8 ba 2-t amire emelek 8 ig amire mini rézel. Nem raktam AA-ra mert mondom ez is ilyen hülyén játsza meg. Mert előtte kb 2 percre a small blind megadta csak az emelést úgy hogy volt call is előtte, majd check-check call-check-et játszott. (ott is volt ellene draw + párom :D 64s XD) Szal ott meg minirézelt még 6 dolcsit. Mondom valsz set vagy over pár, de 100% volt hogy show-olni fogja turnon szal easy call. Turn jött, shippelt, adtam, dd volt :D szal ő ma már nem tudott lejavulni XD

Sokat dobott a morálomon, hogy néztem élő pókert neten. Eszembe juttata azt amiben igazán erős vagyok. Amiken keresztül mentem ott, meg realizáltam még egy két dologt amit az előadásba bele fogok rakni :)

Enniy most :P