2020. október 19., hétfő

Hell!

Pokol van (a kép elég jól ábrázolja a lelki és mentális állapotot amiben időztem az elmút hetekben)


A nyáron tök jól ment az egész póker, és most meg nagyon rohadok. Nem akartam leírni az egészet amíg nem vagyok túl rajta. Nem vagyok meggyőződve, hogy most már túl vagyok rajta, de szerintem (remélem), hogy igen. A két JP amit behúztam 120x és 240x arra volt jó, hogy ne ordenáré minusz legyen a hónapom, hanem enyhe plussz. Jelenleg a hónapban 2500$-al vagyok kb ev alatt ha jól számolgattam, ami nagyon erős, hogy javarészt 10$ os téten tolom (néha kicsit 20on).

Ami miatt igazán pokol volt az egész az az, hogy tele lettem kurva nagy kételyekkel. Az első hulláma ennek az egésznek szeptemberbe kezdődött, és ott tartottam egy nagyobb szünetet is. Hozzátartozik, hogy volt egy bot is a játékba aki szarrá baszott, és elkezdtem szarabbul is játszani, amit hamar sikerült lefülelni és visszahozni a saját színvonalamra.

Közben a hónap elején októberben megjelent kurva sok új reges über pro jani, akiket a botokkal eggyütt eltüntetett a GG, de az alatt is sokat vesztettem és még ev alatt is futottam erősen. Éppen készültem a teljes átköltözésre másik terembe amikor ugye eltüntek ezek az accountok és lehetett ismét játszani, és pár napig ment is normálisan és utána megint elkezdtem veszteni. De nem kicsit.

Amit hoznom kellene egy nap minuszt (mert a spin gg-n nem lehet pluszra kihozni) az kb -25BI azon a volume-n amin tolom ami kb 640 game per nap lenne. Na ehhez képest én a 25BI-t 1-2 óránként vesztettem el. Nap mint nap újra és újra. Úgy jellemeztem, hogy olyan mint amikor megzúzod magad valahol nagyon, belilul az egész, és ha csak megérinti valami újra átéled a fájdalmait a balesetnek. Na ez volt kb. Kékre zöldre voltam verve és már nem volt nagyon bátorságom se játszani, mert úgy voltam vele, hogy az nem lehet, hogy ilyen kurva sokat veszítsek nonstop 2 héten keresztül és ne az legyen, hogy én vagyok a totál fasz. 

Segítségül hívtam a mentoraimat, csináltam videót a játékomról és meg lett állapítva, hogy nem vagyok fasz, kurva fosul runolok. Szal nem játszom messze se tökéletesen, de a saját szintemhez képest nem játszok rosszabbul, de mégis minuszt termelek nonstop és ez azért van mert ez van. Hihetetlennek tűnt nekem, hogy hogyan lehet naponta 3-600 játék alatt nonstop ennyit szopni, hogy hogyan lehet az, hogy 5k játék alatt (most megnéztem, a kis jegyzeteimet, 9k játék már, ami kb 85.000 hand! Hogy ennyi alatt még mindig ilyen kurvára ev alatt vagyok. Nagyon beteg.

És amíg nem győztek meg arról, hogy valóban csak erről van szó javarészt, én átéltem a poklok poklát. Gondolatba már azt nézegettem, hogy akkor most vissza kell menjek tanárnak? Ennyi szopást nem tudok elviselni mentálisan, hát hármasával esek ki 70%-okkal nonstop és olyan érzésem van, hogy csak lapátolom bazdmeg a pénzt befele a kemencébe, és olyan tempóban ég amilyet még nem tapasztaltam.

A legnagyobb bukóm élőbe 1 sessiön alatt 500k volt live. Most itt megcsináltam ezen a kis fos téten 1 nap alatt ugyan ezt 10 dollárosával. 1400$- minusz volt a nap azután amiután az előző postot kiraktam amiben leírtam a JP-t és ami amúgy -70BI volt. A kettő együtt már nagyon durva, és onnantól ez volt kb az állandó.

Tudom, hogy az ordibálás, vagy a csapkodás az szar, mindig eltökélten ültem neki, és leghosszabb esetben is 1 óra után full ki voltam borulva és szünetet kellett tartanom mert nem bírtam mentálisan, hogy ennyit, hogy lehet bukni. Nem pénzben, hanem beülőben. Az avg nek a 6x-át buktam. Tehát majdnem óránként annyit amennyi egy napra várható. 

De gecire nem adtam fel és a válaszom az volt az egészre, hogy über napokat toltam és nem 7 hanem 9 órán át vesztettem a pénzt, mert sajnos ezen a szaron csak úgy lehet átrágni magad ha ütöd ezerrel. A szünet nem segít rajta, és ugyan ott folytatódik ahol abbamaradat, mint a megállított kazetta. A széria nem múlik el ha kihagysz, azon át kell magad szenvedni.
Na ebbe vagyok most benne, de már sokkal nyugodtabb állapotban. Volt, hogy rekedt voltam egy hétig mert elordítottam a hangomat. Tényleg lehetetlen feeling volt és az őrület kerülgetett és kurva nehéz volt, de volt kire támaszkodnom, a mentorok és a Lény is éltetett, hogy gondoljak bele milyen lehetetlen, hogy ennyit bukok, de az is, hogy bedob két JP-t és behúzom mind a kettőt. Legalább kibalanszolta. És ezt a szemléletet próbálom követni, csak olyan nehéz.

De tényleg ez lenne a megváltása az egésznek, csak nem elég magabiztos a játékom, hisz mitől lenne 4.5 hónap játék után aki teljesen biztos magában, az valszeg nem látja a mélységét a dolognak. De ha sikerülne kiütni a felidegelődést azon, hogy órákon át szopat a kurva játék és vesztek non-stop akkor a világ legjobb munkájává válhatna ez az egész. Most sokat fejldődtem ezen a téren, és kemény kiképzés volt, remélem már a végén vagyok. Az tuti, hogy sokkal jobban tűröm most mint anno, és az is szinte biztos, ha így kezdődött volna az egész akkor valszeg még mindig tanár lennék, tehát hálás vagyok azért, hogy csak most kezdte el és nem a legelején.

Ma meg holnap csak lightos 2-3 órát fogom 20on tolni, mert kirándulni kell menni, és jelenleg 2x alszom egy nap mert a happy hour miatt fel kell kelni 7-9 ig tolni, és az nekem nagyon nehéz, de elvileg egészségügyileg nem tré, csak sose tudom mikor fáradok be és olyankor nagyon befáradok és van, hogy órákat kell még tolni mert kvóta van meg challenge amit ki kell pörgetni csak olyankor azok az órák végtelenül hosszúak. De amíg nem vagyok elég jó és rutinos a játékomban és hozok folyamatosan hülye hibákat addig nem tudok 6 asztal fölé menni mert romlana méginkább az egész, ha majd megy rendesen akkor van esélyem felmenni 9-re elsőnek és megmásfélszerezni az órabért instant o_O, vagy ahogy a rutinosok tolják majd 1x 12-20 asztalozni...