2008. augusztus 7., csütörtök

Being high and mighty

Basszus, nem tudom ki olvasta a csetet, vagy szirom blogját, de érdekesek ezek a dolgok.

Először is gondolkoztam, hogy miért viselkedhet így az a társaság. Okay Tudjuk macsek kiválása óta szeparatista a társaság. Dari sose bírta a fejem annyira, és Arius meg mindig pesszimista volt, de most nagyon csúnyán összeütötték egymást.

Persze mint bármilyen csetes beszélgetés ez se vezetett előre. Annyit sikerült megtudni, hogy az angol versenyt illetően én voltam a hülye, de már rég nem arról szólt az egész.

Érezni lehet, hogy dari egyáltalán nem tartozik annyira bele az anti flopposok csapatába mint m vagy A. Az írásain is lehet érezni és a viselkedésén is, ami tök jó.

Macsek teljesen gyagya. Egy értelmes szava nincs, kb úgy viselkedik mint egy 10 éves gyerek, hasogatja a szőrszálat és az értelmes beszélgetést (már amennyire) tele kúrja a hülye kötekedős kérdéseivel, meg beszólásaival. Biztos nagyon szerelmes és boldog, és csak annyi baja van mint egy kisikolásan ami jó, de legalább kussolna be ha valaki értelmes válaszokat akar kiszedni a másikból.

Aztán ott van a 34 éves Arius. Az ő viselkedésén tényleg csak egy telibekúrt pofon változtatna szerintem, vagy talán kettő. Szana szét ócsárol mindenkit és ha rákérdeznek hogy miért akkor két válasz van: A véleményemet írom le. 2. Ezzel nem foglalkozom.
Persze igazából a megoldáshoz sose járul hozzá valami ésszerű megnyilvánulással, viszont minden egyes vélemény nyilvánításával 2-3 embernek bassza fel az agyát. Mondjuk ideges nem lettem, csak értelmetlenül állok az előtt, hogy mire ez a nagy gyűlölet. Olyan tipikus magyar utáló. Minden 2. mondata "jó magyar szokás szerint" de példát nem mutatna, inkább jó magyar szokás szerint ^^ csak ugat. Nem hiszem el, hogy nem verték még képen. Ha találkozok vele, tuti megteszem. Félig lenne csak igazam, de a másik felét a Zoli nevében adnám :)

Szal akár hogy töpprengtem, nem sikerült előrébb jutnom, hogy ez most valami elnyomott gyerekkori szösz, vagy ennyire nem tud mit kezdeni magával. Tényleg az van, ha rá gondolok akkor egy csődtömeget látok és itt főleg a lelki részére gondolok. Dimm, hollow and shallow, szikár és silány. Fukin nem tudom hová rakni. Órákat agyaltam az egészen, de valahogy az jön le, hogy egy hülye hólyag, amivel semmit nem lehet kezdeni. Rá kell hagyni, had mondja az emelkedett meglátásait, hogy higyje, hogy mind felett áll és jobban tudja, hogy köpködjön, aztán a némák meg majd próbálják helyrerakni azt aminek ő még csak a szintjére se ereszkedik le.

Picit szarul érint, mert ennyire miserable dolgot már régen tapasztaltam, talán a legjobban az írja le hogy Gollum (Gollam), csak a Gollam az nem volt ennyire befele fordulva, hogy olyan hangosan mondja az okos véleményét, hogy mások szavát meg se hallja. Persze nem fogja ezt az egészet se elolvasni, de fikázni már fikázta ^^ annyit remélek, hogy Dari olvassa majd, aztán megpróbálják valahogy helyre tenni a srácot, persze az is lehet hogy majd megy a Chat-en a "hülye maugi"-zás de azt már úgy se fogom megtudni.

Find your soul