2011. május 14., szombat

I MUST write

kell.

ki jön belőlem már annyira sokat látok magam körül. Poker related top playerekről.

Először is people i dont respect. Bárki aki kb olyan idős mint én v fiatalabb és x millió dollárt nyert már pokeren. Lucky fucker. I dont care hogy milyen skilles. Kivéve ha pure cg. De ilyenből nagyon nagyon kevés van. az ilyen Age:24 Tour winnings 4.6 Mill $... ja tudás.

Sok Pokerstars.net big game-t nézek onnan jönnek a gondolatok.

Meg amit már tettem be videót ide Danieleset, mikor kifejti, hogy miben több egy feel player egy tanult playernél. Most még jött rá pár lapát.

Doyle: Nyilatkozta, hogy szerinte túlságosan felkapott lett a matek része, abszolút nem nézik azokat a dolgokat amik miatt szerinte nagy pókeres egy pókeres

Hellmuth: Beismeri, hogy belevitte végül a játékába a számolgatást, de az megtanulható x óra alatt az igazi tudás nem abban van

Nyilatkozatok: Ha bármikor megnézel egy ilyen "behind the poker face" hand analízises videó nyilatkozatot (nem oktatót) ami a műsorban van. Az össes fiatal analyzál, és tényeket variációkat és lehetségeket mond, a tapasztalt skills arcok, meg bele mondanak olyan telleket/readeket, amik nem ilyen variancián meg valószínűségen alapulnak, sokkal több emiatt a tudásuk sztem.

Egy másik ilyen master player fiatal gyerek egyik handbe Daniellel beszélget:

Daniel: "ú pedig minden hókusz pókuszt megpróbáltam. Mutattam, hogy 15 aztán mégis csak öt, mindent"

Gyerek: "ááh én egyáltalán nem is figyelek az ilyen dolgokra" Wp

Ez lesz ha interneten tolod only.


BTW mostanába a neten tolom csak. Nagyon szar runom volt live, meg hibáztam is 2-t és baromi sokba került. Tourozok sokat, egyelőre asszem a luck faktorom átlagon aluli ami az akár milyen féle %-ok behúzását jelenti (legalábbis ezen a héten) de érzem, hogy jól megy, jóka moveok, jókor megy be. Tolom mert reális pénzt látok benne, de amúgy szerintem nagyon lebutított változata az amúgy is elég buta holdemnek.

Beszéltem egy Amerikában élt rendőrrel, és elmesélte, hogy amúgy azért lett kitalálva eza holdem, hogy az átlag paraszt is tudjon játszani, emrt a stud meg a draw poker sokkal nehezebb és bonyolultabb. Hát ha ezt beszorozzuk a versenyek kis vak számú játékával akkor meg van akulcsa az igazi sikerstoryknak. A sokmillióból az a pár darab zseni gyerek aki annyira jól tolja hogy az megismételhetetlen XD

Ez kinvákozott most ki, a párbeszédes volt amin felkaptam a vizet és elekzdtem írni :)

ui.:
Köszi a srácnak az uccsó komentnek h olvassa meg hiányozna neki. Lehet hogy az egy ember miatt is megéri. Meg amúgy is viszketett a tollam... XD Örülök h teccik, sajnálom h nem igazán van feedback-em róla h mennyire mennyinek.