2013. április 27., szombat

Keeping the crazy table up

Jó dolog a póker. Leköt. Nem hagy gondolkodni dolgokon. Fókuszban tart, és ezért most segít.




Szóval a Cash game részéről akkor annak az asztalnak. Sry hogy nem írtam hamarabb. Aznap kellett volna leírni de nem volt hozzá kedvem, most meg már nem fogom tudni átadni annyira.

 Beült ugye a gazdag srác, becahselt 50k val(meg még majd +50+40-el). Igazából a játék nagyon hamar egy nagy SNG-vé változott a számomra. Az volt hogy élő vakot raktunk néha 500-1000-2000-4000 és ő fizette a nagyrészét XD néha én is beszáltam a betonok élő vakjába csak hogy menjen a party.

Igazából én foglalkoztattam az embert, 1 ember még nagyjából (de nem helyesen) lereagálta hogy mi a szitu a faszival, meg a Kópé is levágta elég jól neki nem volt baja, csak az h menni kellett XD a többiek meg még jobban ráfeszültek ami nekem tökéletes volt.

Ha 500 misi-t raktam vakon ráemelt kisvakból (balomon ült..ami nekem baromi jó volt) 4k ig meg ilyenek. Ha meg nem volt ilyen akkor open raise 3-7k között a range meg 100% volt. Én adtam neki rengetegszer, bemondtam ha körfold lesz vakon megadom meg ilyenek. Volt hogy 5k-t calloltam ezért 36o val, és jól elvertem az 52o-ját meg ilyenek. Tartottam benne a spirituszt, hogy legyen kedve játszani.
   És ezekből a helyzetekből fakad azt hiszem a kifejezett gyűlöletem a beton szar fos pókeresek ellen mert ilyenkor gyakorlatilag én veszem a vállamra az összes feladatot, és teremtem meg a számukra is a lehetőséget, hogy akasszanak egyet, és semmivel sem járulnak hozzá az effort részéhez. És ha csak ilyen idióták ülnének körbe egy ilyen ürgét (Online póker 1-2 évvel ezelőtt) akkor pontosan az történne hogy a faszi vagy bele veszti azt az 1 beülőt v még annyit se v mákol 1et és azonnal és eljön a faszba. Mert nem élvezi, mert senki nem játszik vele. Na szóval ezért rohadjon meg az összes. És mind azt hiszi, hogy milyen helyes amit csinál...na ezért lettem jobb náluk, és ezért fejlesztgetem a saját módszereimet mindenre.

Sok olyan volt hogy limpelek mert tudom h jön a 6-7ks emelés amire én 25-35k-t emelek attól függően h van e calloló, és eléggé leegyszerűsödik a 100k-s stackemmel a játék XD Ez volt. Kurva jó arc volt amúgy, meghívta az egész asztalt kb 5-6x, volt h nyert ellenem egy 80as potot kb, akkor jót röhögtünk rajtam, hogy most az én pénzemből fizeti az én kajámat lol, de jó volt. És nem is őt húztam le igazán, mert sose 1 über nagy party volt hanem sok 15-50k közötti ide oda, ami szintén baromi fontos, mert nem egy nagy über sebet tolsz az arcába, hanem harcolgattok, és ha jól táncolsz és forgatod a pengét akkor el el hiteted vele, hogy igazi párbaj van, és a szerencse miatt van is, de valójában te íránytasz és ezt csak te tudod :) Na mind1.

 A kövi bejegyzést megírom nemsokára, a törnement élményeimről az elmúlt hónapokban. Nem volt semmi extra de mégis volt azért XD Csak milliomos nem lettem.