2010. május 19., szerda

A póker blog hátránya

Próbálom amúgy nl50 en tolni amikor csak lehet.

Szóval igen a hátránya. Ha rám keresnek gugliba kidobja egyből (első helyen XD) Szerencsére csak a magyarok tudják elolvasni, és amúgy se írok stratégiát vagy ilyesmit(és lassan kételkedem, hogy olvassák e ezt egyáltalán 10nél többen), se hand hystori-t de amúgy is a magyaroknak külön figyelmet szentelek mert valahogy legtöbbjükben ott van az a motoszkáló érzés, hogy elszórják :D

Szóval ismerkedtem egy másik regular playerrel. Descent player és jó arc is. Kérdeztem tőle mióta tolja stb, és mondta hogy kukkoljam meg a blogját. Volt benne pár hand meg gondolat menet amiből elég sok értékes infót szűrtem le, persze ez nem azt jelenti, hogy rá akarok utazni, mert nem benne van a legtöbb pénz nyilván. Meg mondtam is neki, hogy megnéztem és sokat nem alapozok majd rá de... :)
Szóval rögtön hogy megnéztem nemsokra rá volt is egy hand ahol setem volt és tök fucked up line-al sikerült fullra túl magabiztossá tennem és betetetni vele az egész beülőt. Tényleg a blog miatt volt, hogy bevállaltam egyrészt a trükközést másrészt az over all in callolást, de bejött.