2008. augusztus 17., vasárnap

Sijófog

Kira volt. Walkmannal és Rikkel voltam egy szobában.

Az előadások zsírul sikerültek, és amelyik még érintette is az érdeklődésemet abból tanultam. Köszi a szervezést Vikinek.

A free versenyről úgy estem ki, hogy 4 coinflip-ből 4 et buktam és az utolsó egy monster potért volt 1v1 ben. Nem sajnálom egyáltalán 5capital-tól, mert neki sokkal jobban jött mint nekem ,csak megint a "hát igen így nem lehet megnyerni egy versenyt" dolog lépett elő.

Mr Fishovszky Walkmannal dumáltam sokat az sh játékról, mert ő annak a nagy playere. Érdekes dolod, kár, hogy engem annyira nem érdekel a netes póker, hogy jobban bele vessem magam.

Viszont a Live. Volt siófokon live, és életem legnagyobb vesztését sikerült elkönyvelnem az első nap. 110k ment le a rötyin. Szarul is játszottam, nem is volt szerencsém soha, bad beatet is kaptam, volt minden, de nagyon kellett, az a pofon, hogy sok dolgot áttekintsek, és optimalizáljak, és nem csak játékra gondolok, hanem hozzáállásra is.

A hírnevem megelőzött. Mikor oda kerültem első nap, az osztó lány, mondta egy idő után, hogy ismerős vagyok neki, aztán kihozta, hogy az Acapulcóban látott, és hogy hírnevem volt ott. Egyrészt ki voltak akadva a fejesek, hogy olyan fiatalon, mi a fenét keresek ott. Aztán ki is akartak zárni állítólag valamiért (sztem mikor szóvá tettem, hogy gyökerek a dealerek (némelyik) ) és még a játékosok is panaszkodtak, hogy velem nem lehet játszani (lol? túl jól dobtam vagy mi?
párszor mondjuk mákoltak)
Az osztólányról írtam külön a naplómba (personal) érdekes jelenség, tüneményes. "szerelmes tudnék lenni belé"

A többi napon végül vissza jött és 17 plusz lett a vége, de amit tanultam az ennél sokkal többet ér.

Deep Stack CG volt a végletekig. Mindenki előtt sokszor 80-100k és nagy emelések nagy fishekkel és jó játékosokkal, totális mixe volt az egésznek, de igazi tétért ment. Sikerült végre elszánnom magam, hogy elkezdjek nagyobb téten játszani. Nem fogok már 50-100 at tolni soha ilyen célból, hanem megcélzom a 200-500 ill az 500-500 as játékokat, valamint marad még majd a 100-200 is de az is csak normális nagy asztalon (kb a 100-200 veszi majd át a gold szerepét, tehát ha nincs normális asztal csak töketlen 5k-s beülők akkor azt nem fogom tolni)
Ehhez kell majd járnom a Royale-ba de meg lesz.

Ezen felül pedig November elején megyünk Angliába ami baromi jó lesz, mert folytatódik az utazgatás a pókerrel, és láthatok egy híres várost végre, repülni is fogok, és még pókerezhetek is (Cg is ezerrel)

Happy face displaced.

Jah most látom tök random, hogy ez a 100. bejegyzés a blogban :)