2008. november 16., vasárnap

A külömbség Tight-Agressive és Tight-Agressive között

Az utolsó két alkalommal mikor élőzni voltam így játszottam azt hiszem. De nem úgy ahogy azt szerintem a legtöbben csinálják. Live 100/200 volt. 100k lett a két sessiön összesen.
Mi alapból a tight agresszív. Szelektív jó induló lapok, és push them ha elég jónak érzed a 3-4 fish ellen meg a 3-4 weak és 1-1 amatőr és jó játékos ellen az asztalnál. Push the flop és nagyon push the turn.

Na ha így játszottam volna akkor most -100k lenne. Nem nagy a különbség csak 10 beülő...
Szelektáltam az induló lapjaimat, de flop előtt nagyon odds based megadásokat csináltam jobb poziciókból. Rengeteg alkalommal dobtam el top párt meg bazi nagy over párokat is különösebb aktivitás híján is. Read-re alapoztam a játékot és baromira be is jött. Ami meg a value volt a játékomban. A csek call. mindegyik ki akart mindig blöffölni, és a mutatásaim amikkel komolyabbakat nyertem a 4. pártól a második párig range-be keveredtek.
Persze voltak move-ok néha probe bet, meg agresszív push, de igazából mind a kettő tight agresszív és semmi köze nincs egymáshoz.

Ilyenkor mivan? (ha nem én értelemezek félre valamit)

Hm igen a check call az nem agro játék. Akkor valszeg tight agro preflop flop és passzív turn meg river, kivéve amikor épp agresszív turn ... beh :) érdekes. Ez csak így beugrott gondoltam leírom.

Jah akkor már egy két kép: Az igazi Young Gun: