2008. március 21., péntek

Nagy kasszák és Blak Jack

Kezdem a negatív írnivalómmal.
Meglepetés...noiq. Beteg vagyok attól, hogy itt a játék ha lapod van über slowplay a halálig és attól még betegebb, hogy rendszerint nekem is van jó lapom és ki kell fizessem. Volt egy QA 2 pár egy 4 es set ellen és egy 7es flop set flop 8710 2 treff. Turn 3. treff 10. All inig mentünk és tudtam, hogy pörgeti az órát, hogy azt higgyem agyal, azt is, hogy erős és valsz verve vagyok, de ezt ki kell fizetni. Ezzel picit tele van apúpom. És mindíg nekem van a kisebb setem. Na mind1 pont leszarom anoiq-t még mindíg. Csak azért nem cash outolok mert a 3. helyet még valahogy tudom tartani.

Maradjunk online. PKR. Sikerült a -200 at ledolgozni szépen. Kaptam azért pár csúnya bad beatet méghozzá egy 144 es és egy 270es kasszában nl100 on lol. Igen szal ipoker networkon nl50 et se játszok szivesen pkr en meg pont nl100 a kedvenc limitem.
  Kezdjük azért egy nl50es szituval. KK nálam. Pinyő utg+1 ből limpel. Én 2,5 ig tolom, erre jön egy raise 10,5 ig. Itt agyalok, mondom ezt nem hiszem el, megyőzöm magam, hogy floppot azért nézzük meg de valsz ott fold. Erre pinyő all in 30. Hát mondom ez fasza.... AA val tuti nem limpelt, vmi fura sqee-zt akar v nem is tudom. Rátoltam a francba íg yén is, cvsávó agyal majd megad. Csávó QQ pinyő JJ. Good shape, KK held upt to take down the pot.
  Igazából a többiről nincs mit mesélni. Egy KK bukott Q10 ellen úgy h reraise pot floppon simán ment mikor épp feladtam volna akkor jött a turn K és setem lett amivel neki 9-k sora. ÉS mivel a pot 177 volt és előttem volt 60 ezért nem volt kérdés ez se...
Na mind1
  Live. Toltam még ott pár sessiönt. Volt egy szép hullámvasutam 10 perc alatt 3x.
valami szarral beragadok nagyvakból. Egyszinű random hand. Flop flösdraw természetesen. Betel valaki ilyen nevetségeset. Emelek egyet a draw.mal Ja flop 8910. 3k ig emeltem Tight player ekkor 9 ig tolta. Tuti voltam benne hogy jq ja van. 1 fish callol. Hát basszus a végére 5:1 hez oddsom volt szal még annyit egy lapért is megéri játszani csak azért adtam meg. Lejött a flös. Csávó meghalt csekkelt is fish is (nem volt fish előtt semmi már) Csekkelek. (itt rájöttem h valsz faszság csekkelni mert ha pikk jön le még lehet hogy lever a JQ, de ez a pénz már így is úgy is bemegy, csak így tutibb hogy berakja. Emelni akartam a turn 2 után egy 2k-t de rájöttem h átlátszó. Betoltam maradék 8 at (ez se sokkal álcázottabb) megadta és JQ. ok 50k.
 Rögtön utána lévő hand JJ. 1 loos emel 1,5-t egy fish call én 6k ig tolom, fish adja-ez a fish a világ legnagyobbja. Ha blöfföl csak fehér zsetont használ (5k) 1,2 vagy 3 db-t Azon kívül mindent megad, és minden partyba ha nincs semmilye blöfföl.) Flop 269. Betel 2 fehéret. Rátolom, megadja. 66. Bazzzz. Nah ez könnyen jött könnyen ment. Nem éreztem magam nagyon hibásnak főleg mert tényleg ezt csinálja mikor blöfföl is és itt kapott 2 outot.
 Maradt tizen x ezrem. Rebuyoltam még 20k-t, mert tudtam, hogy itt nagyon könnyen visszaszedhetem. Pont előttem ült ráadásul. Nem is telt el 10 perc se mikor A10 volt nállam és be is limpeltem. Btw any two will do-t játszottam mivel ez úgyis betolja az egészet. Nem tudom, hogy csinálta, hogy 5k ból felment 60 ra banyek. Szal A10. Flop Aq8. Betel 1k-t ekkor 100% ra tudom, hogy az egyik lapja egy nyolcas ;) Emelek 3k-t (ezt már eljátszottuk egyszer mikor A feljött akkor megadta, rázta a fejét A ra és betelt majd megadott, majd A turn fejrázás betelt megadtam, river betelt dobtam 2pár volt lent nekem K high. 7es magas volt nála utólag kiderült...Lol) szal megadja a3k-t Turn 5. Betel 5 v 10k-t insta callolom. Turn 5 és baromira fellélegeztem rajta. Mondom ha 88 A8 vagy 85 van nálla kifizetem, azt is tudtam, ha 8q akkor nem fogja fel hogy egy A val jobb leszek nálla. Betel 15k-t insta all in insta call. Mondom ász. Erre mondja az kevés 8as ötös két pár. Már rég örültem mert láttam hogy 810o-t mutat, meg meg se ilyedtem mivel tényleg gondoltam, hogy nem fogja fel. 70ks kassza jeee. Mentem flipperezni, asztal felbomlot miután kiszedték a maradék 10k ját mert vitte másik fish haverját is el. Beszélgettem pihiztem 1h-t kb.

Kövi asztal. 20k val ültem be ami az az napi plusz volt (amúgy is 15-20al ülök le) Semmi extra. Egyszer egy early a jobbomon emelt 500 ig én 1500 ig 2 call erre ő 3000ig min raise. Eldobtam a 1010 et. Mondják, hogy meg kellett volna hogy adjam stb odds bla bla, de mondtam nekik hogy KK AA ra tettem ezért 2 outra nincs oddsom. Flop 10jq és elég sick lett volna callolni ott bárki all injét. Volt 1 v 2 megadó a dobásom után amúgy. KK volt nálla és nyert vele.
  Nem sokra rá nálam KK. SS 1500 ig tolja. Én 4k ig neki all in. 2 call volt 1500 ért. SS betolja, egy ember rátolja allinig. Hát adnom kellett még kb 10k. Mutatás ss JJ másik Q9s. Géza's Kings held up to win the hand.
Ennyi a nagy annyi +38 lett a vége.

Jah igen. PKR en 50c majd 1$ os alapon black jackezni kezdtem. eddig 60$+

Így az összegzés is változik.
NOIQ:Promó 580$-140=440$
PKR:+250 (a minusz kétszázból)
Live:570$
sum:1260$
De ez még változik majd a hó végére mert megyek ma is és holnap is live meg pkr is tuti...noiq no com