2012. március 30., péntek

Zen Bácsi és SNG

Akkor most jöjjön közkívánságra (Lengyel) Az sng-s update, meg egy kis aranyos és nagyon jó történet ami tegnap történt velem.


Elmentünk Erikával a Schönbrunn Kastélyhoz. Fasza kastély semmi xtra kívülről. Volt vásár is poén volt. Ami nagyon megfogott a kertje. Most még nincs nyár és nem volt kinyílva semmi, ezért majd vissza térünk oda a nyáron, de olyan hatalmas nagy parkja van kerttel, van egy király labirintus is, aztán meg az állat kert. Egy domb van mögötte aminek a tetején egy ilyen baromi szép díszkapu (Kapu értsd, 3-4 emelet magas, kb50 méter hosszú és 15 méter széles tele szobrokkal és díszekkel, és benne egy étterem) Előtte van egy kis tó, amiben kacsák, a domb aljában egy bazi nagy mon umentum szökőkút, amit épp javítottak. És a dombról látni egyész Bécst Bécset, Bécstet...whatever. És láttunk egy bácsit, aki azt hiszem zsidó volt (miért van a zsidóknak olyan furcsa orruk? Nem egy külön faj...nem?) Na mind 1 és volt két mókus. És nem hiszem hogy itt a mókusok olyan nyugisak lennének mint angliába mert ott tényleg nem félnek. Szóval etette. Mindig adta neki a jelet és oda ment. Volt hogy felmászott a lábára. Aztán másik fajta füyülést adott ki és kitartotta a markát, és bele szált a cinege, és onnan vette ki a kaját. De csak neki, és mindig a hívására jött elő a madár a bokorból és...

...annyira mélyen átjárt az érzés, hogy kb örömkönnyeim voltak. Hogy hány év ez mire valaki oda eljut az életében, hogy olyan harmóniába legyen a világgal, hogy megtanulja ezt a tök fura fütyülést a madárnak, meg a mókusnak egy másikat, és csak úgy kijön etetni őket, és mikor rádnéz mosolyog és te is rá. És...annyira meghallgatnám az élete történetét, mert az ilyen embertől csak tanulni lehet szerintem. Elérte azt hiszem a számára tökéletes egyensúlyt az életben és ott volt. a Zne-ben. Ő a Zen Bácsi.



Na akkor poeker:

Nincs mit írni sokat. 3.5 ön kezdtem. 18-27-90essel. Ott a 18 as tetszett. A ztán feljebb mentem 7esre ott mixed feeling volt de inkább a 27-es, aztán bevezették hogy a 27eseken is brake van 55kor mindig (ami előtte nem volt) így maradtak a 27 esek 7 ért meg 6 ért a 45-ös. Nem turbó, így mindig van 5 percem wc-re inni, vagy csak nyújtózni ami elengedhetetlen. Előtte 1 hónapig enélkül nyomtam a 6 órát és lehetetlen volt kibírni így volt sit out benne néha mert hív a természet vagy éhen halo kvagy szomjan.
Kicsit rugalmatlan mert kb 45perc mire beindulok 9 asztalon, és a leállás másfél óra, tehát nem lehet csak kicsit leülni játszani. Ez mondjuk jó, mert nem fogom elfaszkodni soha.
MOst már 15ösöket is tolok. 27eseket. Majd kikísérletezem, hogy mennyire jó ha mondjuk nem 27eseket hanem 18asokat tolok mondjuk 2x 3 órában, hogy mennyivel másabb a roi, hogy megéri-e jobban egyáltalán, hogy lemegy-e gyorsabban, ami egyáltalán nem biztos. Egyelőre csak pénzt akarok belőle szedni, hogy meglegyen majd a 10k€-m és akkor akár milyen opcióm lehessen.

Úgy fest hogy a deal-em július közepéig tart, addig feleződik a nyereményem, pont addigra kapom vissza a kiadott kölcsöneimet is, és onnan még szerintem max 3-4 hónap és meglesz a € ami zsír lenne és akkor balanszolhatnám magam ahogyan akarom, mert hiányzik az élő, és nekem az az igazi életforma.


Ez pedig, az eddigi SNG teljesítményem elejétől a dátumig kb 1 héttel ezelőttig, szal gyakorlatilag az első két hónap:




Eléggé büszke vagyok rá. És király, hogy ott az official SHARK jelecske :D