2013. november 16., szombat

Szeretnék Pozitív lenni

Rövid leszek.

Előző hónap tök jól sikerült 3k+ lett.

A mostani hónap -1600 on áll.

Ma elvesztettem az eddigi legnagyobb potomat idekint 1500 asat settel, sor ellen.

A hónap elején végre elértem azt, hogy az általam alapnak kitüzött 10k felé mennyek.

Mostanra vissza estem alá. Mivel a 10k-t tekintem bankrollnak, amíg alatta vagyok vagy körülötte úgy érzem nincsen pénzem. Ez iszonyatosan nyomasztó érzés.

Nem tudomn mit kezdjek evvel.

A játékomra nincs hatással, de nem fogok magamra költeni semennyit és mindent maximum spórolásra kapcsolok amíg nem emgy legalább 12k ra fell a BR mert ez már ridic hogy ilyen rohadt sokáig le vagyok ragadva. Elmegy az albira meg a köt kaidásokra 300 plusz még a kaja és a többinek gyűlnie kell.

Ennyi.

Nincs mit írnom amúgy semmi izgi nem történik. Grindolok és próbálom elviselni a mega coolereket meg badebateket.

Mellette meg ha hülye vagyok mint pl tegnap, rájövök h mi volt az oka, h pl nem tudtam magamat uralni rendesen és fegyelmezetlen volt a játékom, leanalizáltam, tudom, hogy mit kell hozzá változtatnom a pókeren kívül és igyekszem ezt megvalósítani. (annyi, hogy 2 sessiön között nem elég h csak alszok, hanem kell kikapcsolódás is, hogy teljesen elhatárolódjon a kettő, és ne akarjak deep stack stílussal nyomulni a beton "short" 100bb-s asztalon meg ilyenek.

Mind1. Jó lenne ha volna kivel megbeszélni mindent meg aki látná h mi van és tudna tanácsot adni meg én is fordítva de jelenleg nincs, ez is egy kicsit lefelé görbíti a mosoly mutatón a morál mércét XD