2010. július 27., kedd

Én vagyok a nyalóka

I'm the sucker! Egy cápa elkapott és kegyetlenül kijátszott. 20k ba fájt. Rendőr volt :S Bevetett mindent hogy szétszopasson és mivel halál tapasztalatlan voltam be is nyaltam szépen az igét. Ev ügyileg nem volt annyira nagyon minuszos, de a tudat, hogy beszopattak fáj:

Bazi nagy kereszteződés a csepeli gyorsforgalmiról kanyarodóba a soroksárira, nagy ívben a boráros felé legszélső sávba. A kanyar előtt egy fasz index nélkül sávot vált és fékezésre kényszerít. Utána elváltom magam véletlen a satu után 3 ba teszem és lassan induolk, vissza kettő, felnézek lámpa még zöld, nagy ívű kanyar 3 sávból legszélső, nézem szembe hogy nem e kanyarodik valaki így, mert a két szélső sáv szépen metszi egymást ideális frontális ütközési pont. Siker. Rendőr szemből rámsziréna. Megállít, és itt jön ki, hogy mekkor abuzi volt: " Jónapot. Ugye tudja, hogy most ugrott a jogosítványa" ..."Zöld volt, semmi baj, ha nem ismeri el itt, majd a bíróságon az idézés után..." Én itt sokkba voltam mert a kocsi nekem ilyen lét már. Egyrészt minden nap kell, hogy barátnőzzek, másrészt evvel járok melózni, ez adja a szabadságomat. Ha bevonják a jogsit az 1 év legalább kb. Eszembe jut minden amire kell. Eszembe jut a muki aki tegnap mesélte, hogy bevonták a jogsiját és megbüntették még 800 ropira kb. Közbe elkéri az irataimat és írkál. Felmerül bennem, hogy maybe ki tudom fizetni. Kérdem a más megoldást. Bele megy. Így megúszom egy huszasból. Azt kérdi tanultam e belőle. Mondom szorgosan hogy igen.. Íme:

Amint elment elindultam, azt se tudtam merre annyira sokkolva voltam. Első alkalom hogy megállítottak. Nem így képzeltem el. Geci fenyegető érzés volt. Belegondolok, hogy hát ha birságolt volna akkor is a min 10k a max meg tudja a halál, szal megérte. Aztán kapcsolok 3-4 percre rá. bazmeg ezért el se veszik a jogsit wtf. Utána, hog ymit írkált a jogsimon: nem volt benne semmi. Leesik, hogy toll se volt a kezébe. Bepalizott. A geci!! Nagyon madár voltam. tanultam belőle. Utána jártam.

Helyszíni birság max 15k lehet. És amúgy se tudná bizonyítani, hogy piroson mentem át (nem mentme át rajta) mert nem mögülem jött és nem filmezett le. Szal megtanultam, hogy hideg fejjel kell kezelni az ilyet. Csak annyira nem volt még ilyenem, hogy teljesen azon voltam, hogy min veszteséggel kihúzzam és mindent tudjak folytatni ahogy akarom. Szal nem pánik roham volt, csak megfogott a szövegével mert nem ismertem a jogaimat. De legjobb tudásom szerint cselekedtem és akkor úgy éreztem ez a jó döntés hogy adok neki egy huszast. Not anymore!!

Amúgy is egy marha etikus vezető vagyok, és próbálok az lenni, ahogy az oktatóm tanított!