2008. március 2., vasárnap

Ideg gyogyó

Szét vet a harag a méreg. Nem hiszem el, hogy két napja folyton ez van. Mostmár elkezdtem aktívan lopkodni buttonról meg sb ből, hogy ne -100 legyen minden sessiön csak -50. Minden ss lever. Ha q8al jön aa-m ellen akkor boardon a pározódás a 8hoz jön. ha luksorral az le is esik. Minden leesik nekik. Ha meg lefülelek valakit hogy blöfföl akkor meg szétveri a pofámat az idióta river killjével. Elértem azt a pontot, hogy ordítani tudnék, bele tudnám vágni a baseball ütőt a monitorba és megölni azt aki lemákol.
Itt egy példa. Tudtam, hogy nyomorék és csak betel mint egy igazi idióta és el is kaptam:


  Rögtön ez után bekaptam még egy ugyan ilyet, hogy betelt végig mint egy idióta én adtam és jobb voltam amikor riveren leesett neki valami idióta párja. Hiába mert kihívni meg nem nagyon tudom ezeket a balfarkakat.

  Képtelen vagyok felfogni, hogy hogy létezhet az már megint ami 2 napja non stop folyik velem. Nem vagyok képes napirendre térni felette. Egyszerűen begolyózok. Az utcsó leriverelésnél fogtam és kikúrtam a főkapcsolót a gecibe (igen ilyen amikor idegességből írok) és belerugtam a ruha kupacomba, és nem tudtam ordítani persze mert a muterék itthon
vannak, szóval amint kimegyek az utcára akkorát ordítok majd, hogy hallja majd az egész kerület.

  Még szerencse, hogy a Csimp osztó és ma vasárnap van. Megyek is le és majd elütöm ott az időt, mert én itthon így betekeredek. Lassan jöhet majd a fehér kabátka.

Rake Race

  Ahogy írtam katasztrófálisan indult. Azóta toltam még egy sessiönt. Nagyon rosszul indult ez is, de valamelyest enyhült a végére. Eleinte csak 4 asztalon toltam. Akkor is sikerült QQ val J high floppon JJ be ütközni. Fincsi volt. QQ over párral KK ba. Természetesen KK val AA ba is belefutottam és ki is fizettem full beülőővel. JJ vel QQ ba 2x még azt hiszem. Short stackek lemákoltak 2 huzamba 60$ potot. Volt egy 17 outos draw-m de persze az se jött le. Ha AQ val vagy AJ vel be tudtam limpelni és floppot nézni és két párom lett akkor az biztos AQ10 vagy AJK volt, hogy akár hogy is beteljek ne tudjam kihívni a másikat és természetesen a turn minden esetben mikor 2 párom volt így, a 4. lap volt a sorhoz méghozzá 10 vagy annál magasabb lappal.
  Volt, hogy úgy dobtam JJ-t hogy pf emeltem 2$ ig elsőként button minirézelt. Flop 668. Elcsekkeltem és el is foldoltam a nyitására(6$). Szerintem azért nem érte volna meg a probe bet, mert 1. Tuti bukta mert visszaemel. 2. Ha nincs csak AK ja el fogja csekkelni (ezt teszik legtöbben) 3. Ha csak megad cumizok főleg, ha lejön egy kettes és vakarózok, hogy hogyan tovább. Szal sztem ez volt a best way hacsak nem az, hogy eldobom flopp előtt...lol
  Eztán kicsit lejjebb nyugodtak a szivatások és csökkent a tökszakasztó, seggizzasztó, hajhullató döntéskényszeres, gumiszobás szituáció.
  Sikerült elkapnom egy nagyobb kasszát is épp mikor kezdtem el zárogatni az ablakokat. KK volt nálam kisvakban. 3 limper volt. Emeltem még 2,5$-t tehát 2,75 ig toltam (a kiadott ukász szerint 4bb ig az emelés +1bb limperenként. Itt ugye emelhettem volna 3,25 ig de úgy éreztem nem és úgy is tapasztaltam, hogy ez egy olyan hajszál vékony határ, ipokeren, ezen a szinten, amire nagyon érzékenyek és nagyon bedobálják ha 3 felé emelek főleg, ha nem kereken 3 ig. Mind a 3 adta ami kicsit gáz volt. A Flop J66, két pikk. Nyitottam egy nyolcasat amire a 
ss all int ment 15$ ig és egy nagyobb stackes mögötte csak megadta. Bűzlött a helyzet, igaz ennek nem volt már sok jelentőssége, mert miután megadtam én is (a 3. ember dobta) már csak 29$ maradt előttem. Turn 9re be is toltam amit megadott az ürge. A8s és 10Qs ellen mendtem mind pikk draw-n volt és river treff2 nem gyakott le, így szép kis kasszát húztam be és át is lendültem a rossz szériámon. A sessiön +50be zárult a rengeteg szívás ellenére is.

  A játékomban még van egy két rossz call a turnon és a riveren is, és még hiányzik az is, hogy jól ki tudjam fizettetni a lapjaimat. Túl sokszor nyomom meg a turn-t túl keményen mikor nagyon határesett gyenge fossal ki akarna blöffölni csak megelőzöm egy nyitással. Sok ilyet szívtam be, de végre össze állt, hogy mi hiányzik. Csiszolódunk Tibi.

 Amúgy 3,5k Fpp jött össze, azt hiszem jók a kilátásaim a versenyre. (kopp kopp kopp)