2010. október 2., szombat

To the open minded

(kicsit hosszúra sikerült igérem van konklúziója is, érdemes szerintem végig olvasni)

Ez a bejegyzés azoknak szól, akik hajlandóak filozofálni a világról, és nem azt veszik kézpénznek amit a TV elmond nekik. Igen ez azt jelenti, hogy lesz UFO is XD

Először az információ áramlásáról írnék, hogy egy kicsit próbáljam rávezetni agondolkodást, meg a miértek megértését.

Mennyire is az információ áramlásának vagyunk a rabjai. Azt hisszük, hogy tudunk mindent ami körülöttünk zajlik, mert annyi infó van neten itt ott amott mindenhol, hogy úgy gondoljuk nincs is több. Gondoljatok bele abba, hogy mi lenne, tegyük fel megrohamoznák mondjuk (csak hogy a történelemnek ellent mondjukn) Németországot über fasza blitz módra, és nem jut ki semmi információ az ég világon onnan (igen tudom kisebbel kellett volna elkezdeni, akinek ez nehéz az képzelje el ezt mondjuk csak egy várossal) Betámadják teljesen blokád alá veszik, kilövik az összes netet, aki bejön azt nem engedik ki aki bent van az se mehet sehová, nem jut ki hír semmi. Mennyi mennyi időnek kell eltelnie, hogy mondjuk (igen tudom, ha kötekedni akartok, hogy mennyi módon kiderülhet 5 sec alatt tudom, hogy vannak lehetőségek, de ez csak egy felvezetés a lányegre) mennyi idő, mire a sok pletykából, hogy elment a férjem ebbe a városba és sosem jött vissza, valódi nyomozás, sikeres felderítés lesz és végül tényszerű megállapítás, hogy a várost befoglalták. Elég sok idő telik el. És te a konyhádba, vagy a géped előtt fogsz tudni róla bármit is? Még ha a szomszédos város is? Max a pletykákat amiket terjesztenek, aminek a fele lehet, hogy igaz is, de semmi olyat nem tudsz felmutatni, amihez hozzá vagy szokva hogy megbízható (haha!) forrás (híradó, tv) Csak kicsit elmélkedjetek el azon, hogy ha nem hozza el valaki a híreket akkor mennyire fogalmad sincs róla. Így volt ez avval is, hogy a föld lapos. Senki se gondolta, hogy kerek, aztán aki meg annak gondolta azt megölték, és mikor valaki körbement rajta akkor írták alá, hogy jé tényleg.

Tehát két módja van, hogy az emberek elfogadjanak tényeket és igazságot. Ha valaki halálosan 100%-ra bebizonyítja nekik, vagy ha az a szerv akinek hisznek bejelenti. Míg ezek egyike sincs addig az egész csak egy ilyen misztikus félig hülyeség dolog amivel csak a bolondok foglalkoznak, de aki igazán értelmes (a tömeg szerint...(a nagy materialista tudósok) ) annak kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy evvel a botorsággal foglalkozzon, hogy a Föld kerek. Pha!

Itt jön a másik az, hogy az emberek el is fogadják amit én ide leírtam, mert tudjuk, hogy így volt, ez a Föld kerek-es story, de képtelenek elfogadni, hogy ez velük is megtörténhet és teszem azt éppen történik is. Ugyan ez megvolt mikor kiderült, hogy nem a föld a világ közepe, aztán, hogy nem is a nap a világ közepe. Mindig ugyan az ment végig és szerintem most is ugyan ez van.


(na itt jön a hús) Az az idegenek. Aki csak akar utána tud járni egy csomó dolognak az interneten, és szerintem még a legszkeptikusabbak is kezdenek lassan fejet vakarászni, mert egyre több olyan dolog történik amire nincsen logikus magyarázat. nagyon nagyon sok bizonyíték van. Egy dolog hiányzik. A tv bejelentése, vagy a 100%os kézzel fogható bizonyíték. Miért hiányoznak?

Szerintem egyértelmű, hogy miért nem jelenti be a TV. Azért mert a kormány, az irányító szerv az a kis tört része az egész emberiségnek aki irányít, veszélybe van emiatt. Vagyis a hatalmuk. ENnek az egésznek az elismerésével az ég világon semmit nem nyerhetnek (hatalom szempontjából) viszont mindent elveszíthetnek. Megdőlhet a hatalmuk és elég valószínű, hogy addig fognak ragaszkodni hozzá amíg csak tudnak. Kellene hát a kézzel fogható.

Jogos a kérdés, hogy, ha az ufo-k azt akarnák tudatni velünk, hogy itt vannak, akkor miért nem szállnak le a fehér ház gyepjére, hogy "csá". Szerintem, mert ha leszállnának, pontosan az lenne, mint a legtöbb filmben. Anarchia és káosz. Szerintem rengeteg ember csak valami ilyesmi szintű dologra vár, hogy kimehessen az utcára törni zúzni fosztogatni stb. Elég valószínű, hogy ezek a röpködő cuccosok fejlettebbek mint mi, ezzel szerintem mindenki egyet ért, és akkor valószínű jobban át is látják az egészet. Szerintem pontosan tudják, hogy hogyan működik ez az egész idelent, és mi kell ahhoz, hogy ne legyen halál az egésznek a vége. Meg megjelennek, adnak jeleket magukról, és ha megfigyeled működik is. Kérdezz meg, bármilyen 14-18 év körüli embert a z UFO-k ról. Mit fog mondani? Azt, hogy vannak, vagy, hogy sok filmbe voltak, majdnem mindegy, hogy mit, a lényeg, hogy benne vannak már réges rég a köztudatba, és már senki nek térne ki a hitéből, ha tényleg megjelenne egy. De káosz még valszeg lenne, ezért jönnek a még egyértelműbb dolgok lassan, hogy a végén végre leszállhasson egy mondjuk.

Pár érdekes dolog ami ilyen tényszerű és már nem a pletyka szintjén mozgó UFO-s dolog. Egyrészt, ha veszel egy kamerát aminek vannak ilyen filterei, hogy infra red, meg ilyen olyan sávokba is tud filmezni és felveszed a napot, akkor te is látni fogod, amit már a napmegfigyelő teleszkópok kiszúrtak. Hogy tele van a Nap körül ilyen olyan repülő cucokkal, amik mozognak, irányt váltanak, egyszóval nem random űrszemét, bár a nap körül sztem elégne az amúgy is XD. Kicsinek látszanak a naphoz képest, de ezek valójában nagyobbak mint ember valaha is épített. Nem fogok most videót berakni akit érdekel utána jár vagy megkérdez.

A másik, a CNN-en volt egy ilyen élő interjú, ahol egy jóadag visszavonult Légi Erő tiszt tesz beszámolót arról, hogy számos alkalommal volt oylan (leegyszerűsítve), hogy jött az ufó, rávilágitott a nukleáris rakétára és az nem működött tovább. Ezek olyan történetek, amiket ezek a tisztek teljes mértékben bizonyítani tudnak, dokumentációkkal. Megint csak rá lehet keresni.

Van akkor ez a brit dolog, ahol, a brit kormány úgy döntött, hogy egy pár év leforgása alatt szépen, az összes birtokában lévő dolgot elérhetővé teszi a köz számára. Ez úgy néz ki, hogy van egy hivatalos állami honlapjuk http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos ahol az összes olyan ügyet feltárják a nyomozás öszes dokumentumával és lépésével, ami bármikor is nyomozás tárgyát képezte egy-egy bejelentés után. A nyomozások mind arról szólnak, hogy az adott dolog, jelent e bármi féle veszéjt a Brit légvédelemre. Nem jelentik ki, hogy ufó vagy nem, csak, hogy veszély-e vagy sem. Itt olvastam először azt, hogy vissza nézték a radar felvételeket és volt párszor olyan, hogy jött valami kb 3000km/h val és csinált egy 180 fokos megállást és ellenekző felé elindulást kb 0 sec alatt. Renegeteg anyag, és van egy Brit fejes aki végig rágja az összeset és időnként felteszik a legérdekesebbeket, és legtöbbet mondókat.

A nem elhanyagolható utolsó ilyen dolog ami afelé mutat, hogy ez a dolog valódi, hogy még a Vatikán!!!!!! is bejelentette, hogy hát igen, ha vannak földön kívüli létformák, az nem a biblia ellen szóló dolog. Ők távoli rokonaik és szeressük őket úgy ahogy egymást. Utána lehet járni!


Mit akarhatnak? (és itt fog majd bejönni a zinformációs példám még egyszer asszem) Kezdjük kizárni a legegyrételműbbeket.
Háborút, A Földet. Ezt tuti nem. Ha ez kellene nekik már rég megtették volna. Ha embereket akarnának növeszteni, mint a búzát, hogy kajálják, már rég megtették volna, és nem kellene ahhoz várni ennyi időt (pl klónozás, vagy sima házi baromfi tenyészet) Elég egyértelmű szerintem, hogy ha ártani akartak volna akkor már ártottak volna.
Csak a Föld és mi nem is foglalkoztatjuk őket a legkevésbé sem. Szerintem ez is kizárható, emrt akkor már egy hárombettel rég izoláltak volna minket (embereket) a party-ból.
Csak egy kisérlet része. Az állatkert. Volt egy ilyen mondás, hogy az állatkertbe eljársz, fiam megnézed őket, de nem kommunikálsz, a majmokkal Ha ugye a Föld az állat kert. De szerintem ez is annyira elvetemült gondolat, hogy csak egy álat kert vgyunk, vagy csak egy reality show (ahogy a south park-ban) Meg akkor nem csinálnák azt a rengeteg oktatni próbáló dolgot, mint pl a gabona körök meg a nuke-ok kikapcsolása (nem megsemmisítése, vagy tönkretétele, csak kikapcsolása)

Szerintem, olyanok (és ezt hallottam máshol is) mint egy anyuka, aki rácsap a kisfia kezére aki a gyufával játszik, hogy azt nem szabad, mert megégeted magad. Törődés, és fejlődésre való ösztönzés szerintem ami valahol működik is, emrt sok embert elgondolkoztat.

Jöjjön az információ hiányos filozófiám. Tegyük fel nem csak egy ufo faj van (sok sok bizonyíték is van) mennyit is tudunk a világról? Mi is a világ? Még azt se tudjuk mi az, a saját kis szaros szobánkon kívül (Föld) még nem jutottunk sokkal messzebb, fogalmunk sincs semmiről, bele se tudunk szagolni, ki se tudunk menni bele, nem is látunk messzebre a villanykörtényknél (Nap) (igaz ellátunk fényévekre, de igazából nem látunk semmit csak, hogy ja van ott is csillag, de ez nem igazi látás, mert nem tudod mi folyik ott stb, mint pl ami a mi napunk körül van amit már látunk, a sok röpködő cuccos) Szal nem látunk igazán semeddig ők meg itt figyelgetnek minket. Mi van akkor, ha létezik egy ilyen galaktikus köztársaság, ahová beavatést kell nyerni. Ahová nem kerülhetnek be olyan fajok, akik még saját magukat is állandóan ki akarják írtani, nem hogy az idegeneket. Nyilván nem fognak addig beengedni, és meghagynak a kis ősi törzsi hitünkben, hogy mi vagyunk csak meg a barlangunk. Szerintem egyáltalán nem irreális kép.

Amúgy hiszem, hogy vannak köztük segítő szándékúak is. Mert ha mi látjuk nekik is tudniuk kell, hogy az igazi árnyék kormány, nem amit látsz a tv-be az Obama meg a többi, hanem akik őket irányítják, olyan szinten rátelepült erre a világra, hogy igazából segítség nélkül elég nehezen fogunk kikecmeregni ebből, főleg, mert annak a kis csoportnak van a kezébe az összes gomb amivel a világot körülbelül 1000x meg lehet semmisíteni 0 sec alatt. Tudom, hogy nem lépnek közbe amíg nem kell, haggyák, hogy felépüljön midenkiben akiben csak lehet a tenni akarás vágya, hogy legyen már valami és amikor majd megindulunk a változás felé, talán akkor beszállnak, hogy ne az legyen a vége, hogy NUKE a földnek és csá. Persze lehet, hogy olyan ignoránsak, hogy hagyják ránk, mert a mi bajunk, de szerintem nem ezt mutatja a tapasztalat, és ne magunkból induljunk már mindig ki.


Érdekes dolgok ezek, és érdekes kor ez, és nagyon örülök, hogy ebben az időben vagyok itt, hogy tapasztalhatom, és hozzá tehetek :)

pííísz