2008. március 28., péntek

Master Plan

XD

Tehát a bazi nagy terv, az annyi, hogy amit össze szedek élő cash gamén az lesz a bécsi útravaló. Ott kint €1/2 játék megy és csomó jót hallottam róla. Amennyit addig össze tudok kaparni (másfél hónap) azt fogom kivinni és az lesz a top limit to play.
Tegnap is voltam élőzni. Lapsivatag, de valahogy most volt türelmem kivárni. A végén egy embernek bedurrant az agya és akkor kaptam 3 óra semmi után egy JJ-t és nem mákolt ki a3s-el.
Egy AA mat buktam 67 ellen. Gyengén játszottam meg mert j27 3 szín volt a flop pf 700 at hívtam 2 call, flop is 700 1 call (fish) turn 6, 1,5k adja, river 7 csek callon voltam 3k-t hívott, gondolkodhattam volna, de arra gondoltam ha nincs semmilye akkor is bele fog hívni. Ott csesztem el hogy nem csekkeltem a törnön inkább hogy infót szedjek ki belőle, mivel tök mind1 mit hívok floppon azt megadja szal a papíron a helyes game a betpot bet pot csek lett volna de ellene semmit nem és 2nd párral callol turnon meg már 2 párja volt. Riv 3k-t adtam amúgy sztem félig hibásan.
Kb ennyi :D 6-7 óra játékot írtam most le XD egyszer spliteltem 92 vel 3. párom volt és végig csekkeltük, meg egyszer be tudtam nézni 710el és sort floppoltam.
Idegesítő party volt mert a csávó all int tolt 5k val a riveren amikor is a board 98JKJ volt ilyen sorrendben és én agyaltam erre felcsapja a lapját, fáradt is voltam és igazság szerint azon agyaltam hogy eldobom mert semmit nem tudtam volna nagyon megverni és 3way pot volt. Pali előttem bedob erre a srác meg felcsepva bedobja, nem álltam neki kötekedni hoggy akkor call stb, elvittem a potot az 5k all inje nélkül azt kész, jó volt az és asszem el is dobtam volna. A szabályos amúgy az lett volna h fel van csapva én meg eldönthetem hogy mi legyen. Majd beszélek a főnökökkel és mostmár összeírunk egy normális házszabályt...hm jó terv mára :P